Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Ασία πιθανός προορισμός για την pre season της Liverpool

Η Ασία πιθανός προορισμός για την pre season της Liverpool

Μπορεί η σεζόν 2019-20 να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όμως η Liverpool (όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή) σκέφτεται ήδη την καλοκαιρινή της pre season, η οποία είναι πολύ πιθανό να την βρει να επιστρέφει στην Ασία μετά από 3 χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Jürgen Klopp και οι παίκτες του βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά αυτό δύσκολα θα συμβεί και το φετινό καλοκαίρι.

Η συνεργασία με την Nike είναι πολύ πιθανό να φέρει την ομάδα στην Κίνα, αφού η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών θέλει να μεγαλώσει το όνομά της και να αυξήσει τις πωλήσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αφού το ταξίδι των Reds το 2017 στην Ασιατική ήπειρο δεν είχε επιτυχία, λόγω των καιρικών συνθηκών, που δεν επέτρεψαν την ανοικτή προπόνηση στο Mong Kok Stadium του Hong Kong.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου θα αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν στην Ασιατική ήπειρο, για να δώσουν έναν φιλικό αγώνα ή για να πάρουν μέρος στο Asia Trophy της Premier League ή αν θα επιλέξουν ξανά την δοκιμασμένη λύση της Αμερικής για 3 φιλικά παιχνίδια.

Μέσα στο καλοκαίρι η Liverpool αναμένεται να δώσει και ένα φιλικό αγώνα με την Schalke (πιθανότατα στο Anfield) όπως είχε ανακοινώσει μετά την αναβολή του περσινού φιλικού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γερμανός δεν θα έχει όλο το ρόστερ στη διάθεση του για ακόμη ένα καλοκαίρι, λόγω των EURO 2020, Copa America, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Reds θα αποφασίσουν το επόμενο διάστημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com