Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο ειδικός όρος στο Συμβόλαιο του Jurgen Klopp!

Ο ειδικός όρος στο Συμβόλαιο του Jurgen Klopp!

Οι Κόκκινοι θα βοηθήσουν τον Γερμανό στον επαναπατρισμό του, στην περίπτωση που αποφασίσει ο ίδιος ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο στην Liverpool.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Δεκέμβριο του 2019, το οποίο πρόκειται να τον κρατήσει στο Anfield ως το 2024.

O 52χρονος τεχνικός δεν νιώθει βέβαια καμία απειλή όσο αφορά το μέλλον του στους Κόκκινους-το αντίθετο μάλιστα.

Παρόλα αυτά η ιεραρχία της Liverpool αποφάσισε να προσθέσει αυτόν τον όρο στο συμβόλαιο του, στην περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με αυτόν τον όρο, διοικητικά, οι Κόκκινοι θα προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στον Γερμανό τεχνικό όσο αφορά τη μετακόμιση, την εύρεση κατοικίας στην πόλη που θα επιλέξει να συνεχίσει τη ζωή του, καλύπτοντας οποιαδήποτε λεπτομέρεια κρίνει ο ίδιος ότι θα του ήταν απαραίτητη κάποια βοήθεια.

Η προσφορά της Liverpool έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κυρίαρχο ρεύμα «πολιτικής» των περισσότερων ομάδων που διακόπτουν εντελώς τις σχέσεις με τους προηγούμενους manager τους, αφήνοντας τους μόνους στην αναζήτηση νέου σπιτιού ή σχολείων για τα παιδιά τους.

Τον Δεκέμβριο πάντως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Jurgen Klopp είχε δηλώσει ότι δεν είχε καμία αμφιβολία στο μυαλό του, πως το Merseyside αποτελεί το ιδανικό μέρος για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Οι Reds θα προσφέρουν κάθε βοήθεια στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com