Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Χειρονομία της Liverpool έδειξε κλάση!

Η Χειρονομία της Liverpool έδειξε κλάση!

Οι Κόκκινοι δώρισαν-από τα έσοδα του αγώνα ,σύμφωνα με δημοσιεύματα, 35.000 λίρες στη Shrewsbury, την αντίπαλο τους στον 4ο γύρο του FACup, την οποία και νίκησαν με 1-0 ,παρατάσσοντας στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα αποτελούμενη ουσιαστικά από παίκτες της Under 23.

Ο Jurgen Klopp, πήρε την απόφαση να μην συμπεριλάβει κανέναν της πρώτης του ομάδας στον αγώνα αυτό και του είχε ασκηθεί σφοδρή κριτική γι αυτό.

Την θέση μάλιστα του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο των Κόκκινων είχε αναλάβει ο Neil Critchley.

Θεωρείται ότι η απόφαση εκείνη του Jurgen Klopp κόστισε οικονομικά στην ομάδα της Shrewsbury , το ποσό περίπου των 400.000 λιρών.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου ήταν μειωμένη αλλά δεν υπήρχαν και έσοδα από τηλεοπτική μετάδοση δεδομένου ότι η BT επέλεξε να μην δείξει τον αγώνα φοβούμενη την εμπορική του αποτυχία από πλευράς διαφημίσεων.

Το αφεντικό της Shrewsbury είχε εκφράσει την απογοήτευση του-γι αυτήν την απόφαση, θεωρώντας ότι από οικονομικής πλευράς τους κόστισε πάρα πολύ.

Ο ίδιος όμως είχε δηλώσει ότι κατανοούσε την απόφαση του Jurgen Klopp μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του.

«Αν παίζεις με αντίπαλο την πρώτη ομάδα της Liverpool, κερδίζεις από 400.000 έως 600.000 λίρες και σε αυτό το ποσό θα πρέπει να προσθέσεις και άλλες 100 με 150.000 λίρες.» είπε.

«Αυτό αποτελεί μια μεγάλη απογοήτευση για μας.»

Μετά τον αγώνα στο Anfield ο ίδιος είχε πει ότι «Μίλησα στον Jurgen μετά τον πρώτο αγώνα και είχαμε μια καλή κουβέντα για 20 με 30 λεπτά περίπου.»

«Ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου. Μου εξήγησε την σκέψη του και τον καταλαβαίνω πλήρως. Αν σου υπόσχονται μια χειμερινή διακοπή, τότε αξίζει να την αξιοποιήσεις.»

Ο Ro-Shaun Williams διαμορφώνει το 1-0 με αυτογκόλ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com