Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/2/2015 Το μοναδικό γκολ του Mario Balotelli (vid)

Σαν σήμερα: 10/2/2015 Το μοναδικό γκολ του Mario Balotelli (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Tottenham στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Mario Balotelli να πετυχαίνει το μοναδικό του κόκκινο γκολ στο πρωτάθλημα.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, που διεξήχθη μεσοβδόμαδα, οι Κόκκινοι θα προηγηθούν με σουτ του Lazar Markovic στο 15′ και ασθενή απόκρουση του Hugo Lloris. Οι Spurs θα ισοφαρίσουν με σου μέσα από την περιοχή του Harry Kane στο 26′, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου, ο Daniel Sturridge θα σταθεί άτυχος σε περίτεχνη προσπάθειά του, αφού το σουτ του θα αποκρουσθεί από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κόκκινοι και πάλι θα πάρουν το προβάδισμα με πέναλτι του Steven Gerrard στο 53′. Με το γκολ του αυτό, ο μεγάλος Αρχηγός θα πιάσει τον Robbie Fowler, στον πίνακα των σκόρερ της Ομάδας και με μόλις 4 άλλους παλιούς άσσους να είναι μπροστά του (Rush, Hunt, Hodgson & Liddell). Οι φιλοξενούμενοι και πάλι θα ισοφαρίσουν με τον Moussa Dembélé στο 61′, για να δώσει τη νίκη στους Reds ο Mario Balotelli στο 83′, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Daniel Sturridge στο 74′. Το γκολ αυτό του Mario, ήταν και το μοναδικό που σημείωσε με την Κόκκινη φανέλα στο πρωτάθλημα (σημείωσε άλλα 3 στα κύπελλα).

Στο Anfield εκείνο το βράδυ βρέθηκαν 44.577 θεατές, ανάμεσα τους και 14 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool FC. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο P. Dowd.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 10/2/2015 Το μοναδικό γκολ του Mario Balotelli
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com