Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Molby: «Ενίσχυση σε 4 θέσεις»

Molby: «Ενίσχυση σε 4 θέσεις»

Μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Anfield, ο πρώην Δανός άσος της Liverpool δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε 4 θέσεις το προσεχές καλοκαίρι.

Νομίζω πως υπάρχει ένας αριθμός θέσεων που θα πρέπει να βελτιωθούμε.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αριστερό μπακ, μεσοεπιθετικούς και στις δυο πλευρές και ίσως ένα νεαρό επιθετικό ο οποίος να θέλει να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα αλλά όχι βασικός. Συνεπώς πιστεύω ότι κοιτάμε για 3 με 4 παίχτες οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και να είναι βασικοί.

Έχοντας αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Kenny Dalglish στο παρελθόν, ο Molby έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού των Reds.

Περίμενα πως θα υπάρξει βελτίωση στα αποτελέσματα, όμως δεν περίμενα πως η ομάδα θα τα πάει τόσο καλά. Είναι γεγονός πως κάποιοι από τους παίχτες μας έχουν υπερβάλει εαυτόν. Είναι δουλειά του προπονητή να παίρνει το καλύτερο δυνατό από τους παίχτες που έχει στη διάθεσή του και ο Kenny σίγουρα το έχει πετύχει αυτό.

Αυτό που έχει φέρει πίσω είναι σίγουρα ο ενθουσιασμός, όμως ίσως να δημιούργησε ένα πρόβλημα όσον αφορά τις προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Βέβαια είναι καλύτερα να έχεις προσδοκίες παρά να μην έχεις καθόλου. Με την εμπειρία που έχει ο Kenny είμαι σίγουρος πως είναι έτοιμος για την επόμενη χρονιά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com