Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tom Werner: «Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα το πρωτάθλημα»

Tom Werner: «Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Liverpool, Tom Werner βρέθηκε στη συνάντηση των ομάδων της Premier League και μετά την ολοκλήρωσή της παραχώρησε δηλώσεις, κατά τις οποίες μίλησε για την εξαιρετική φετινή σεζόν που πραγματοποιούν οι Reds.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο της Premier League:

“ Τσιμπιέμαι για να δω, αν είναι αληθινή η φετινή σεζόν, αλλά δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά ακόμα. Αυτό λέω σε όλους, γιατί έχουμε σημειώσει πολλά ρεκόρ, αλλά δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα ακόμα. ”

“ Ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός στο πρωτάθλημά μας που δεν σου επιτρέπει να έχεις μια άσχημη μέρα. Αυτή η μέρα όμως δεν έχει έρθει για εμάς και αυτό είναι ένα κοπλιμέντο για τον Jürgen, γιατί η ομάδα παίζει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο κάθε εβδομάδα. ”

“ Δεν έχουμε τελειώσει όμως ακόμα τη δουλειά, όπως έχει πει και ο Jürgen. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Αν το κάνουμε, θα έχουμε χρόνο στο τέλος της σεζόν, να το απολαύσουμε. ” Δήλωσε ο Werner.

Αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει η Premier League:

“ Πρέπει να ρίξουμε μια ματιά και στο πρόγραμμα. Μας ανησυχεί η πίεση, την οποία αντιμετωπίζουν οι παίκτες μας. Είναι ένα σημαντικό θέμα και δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η λύση. ”

Η Liverpool οδεύει προς το πρωτάθλημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com