Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι τεράστιοι μικροί νίκησαν την Shrewsbury και προκρίθηκαν!

Οι τεράστιοι μικροί νίκησαν την Shrewsbury και προκρίθηκαν!

Τεράστιοι μικροί! Η Liverpool, αγωνιζόμενη με την Under 23 της, νίκησε με 1-0 την Shrewsbury χάρη στο αυτογκόλ του Williams και προκρίθηκε πανηγυρικά στον πέμπτο γύρο του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Chelsea τον επόμενο μήνα.

Τι άλλο να πούμε για αυτούς τους τρομερούς μικρούς! Τα έχουν κάνει όλα φέτος και πάνω από όλα δείχνουν, πως ΚΑΙ το μέλλον θα είναι κατακόκκινο.

Α’ Ημίχρονο: Με ένα 15λεπτο καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Anfield και αρχηγός των Reds ήταν για πρώτη φορά ο Curtis Jones, ενώ ο Chirivella ο μεγαλύτερος ηλικιακά που πήρε φανέλα βασικού. Οι μικροί Κόκκινοι είχαν την κατοχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος. Η Liverpool απείλησε για πρώτη φορά στο 28′ με ένα φάουλ του Curtis Jones που κατέληξε στην αγκαλιά του O’Leary, ενώ και η σέντρα του με rabona λίγα λεπτά αργότερα απομακρύνθηκε από την αντίπαλη άμυνα, όπως και εκείνη του Lewis. Οι νεαροί Reds είχαν ανεβάσει για τα καλά ρυθμό μετά το 25′ και πλησίασαν στο γκολ με το καλό σουτ του Neco Williams, που έφυγε λίγο άουτ. Ο ίδιος είχε ευκαιρία και στο 40′, αλλά στην προσπάθειά του να σουτάρει ξανά, έκανε φάουλ και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες του Neil Critchley είχαν την υπεροχή στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά όχι την τελική ενέργεια.

Β’ Ημίχρονο: Η πρώτη ευκαιρία για τους νεαρούς Κόκκινους στην επανάληψη ήρθε στο 50′ με ένα μακρινό σουτ του Jones, που μπλοκαρίστηκε σωστά από τον O’Leary, ενώ είχαν και την δεύτερη και πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Neco Williams, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε, αλλά ο O’Leary απέκρουσε με τα πόδια. Στο 59′ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με τον Whalley, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR. Η Shrewsbury απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με τον Udoh που είχε περάσει αλλαγή, ενώ η Liverpool έφτασε κοντά στο γκολ, όταν η καλή σέντρα του Lewis βρήκε τον Elliott, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να κάνει τη σωστή επαφή με την μπάλα. Η ομάδα που άνοιξε τελικώς το σκορ, ήταν εκείνη που το άξιζε και φυσικά εκείνη που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή η Liverpool! Ο Neco Williams έστειλε μια εξαιρετική μακρινή σέντρα στην περιοχή της Shrewsbury και ο Williams των φιλοξενούμεων την έστειλε με κεφαλιά στην εστία της ομάδας του στο 75′! Ο Neil Critchley πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή επτά λεπτά μετά το 1-0, με τον Joe Hardy να κάνει το ντεμπούτο του και να περνά αντί του Liam Millar. Οι παίκτες του Neil Critchley είχαν την ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους, όταν στο 90′ βγήκαν στην αντεπίθεση, αλλά η πάσα του Elliott στον Hardy δεν ήταν καλή και ο τερματοφύλακας της Shrewsbury απομάκρυνε. Η δεύτερη αλλαγή για την Liverpool πραγματοποιήθηκε στις καθυστερήσεις με τον Boyes να αντικαθιστά τον Clarkson και το ίδιο συνέβη με τον Dixon-Bonner που πήρε την θέση του Elliott.

Επόμενος αγώνας για τους Reds κόντρα στην Norwich το επόμενο Σάββατο (15/2), αλλά αυτή τη φορά με την πρώτη ομάδα να αγωνίζεται.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Kelleher, Williams, Hoever, Van Den Berg, Lewis, Chirivella, Clarkson (Boyes 90+2′), Cain, Elliott (Dixon-Bonner 90+4′), Jones, Millar (Hardy 82′)

Έμειναν στον πάγκο: Jaros, Gallacher, Norris, Bearne

Shrewsbury: O’Leary, Williams, Pierre, Ebanks-Landell, Love, Goss (Cummings 73′), Edwards, Golbourne, Laurent, Whalley, Lang (Udoh 57′)

Ο Harvey Elliott πανηγυρίζει το 1-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com