Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fernandinho: «Έχει πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool»

Fernandinho: «Έχει πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool»

Ο μέσος της Manchester City, Fernandinho, παραδέχθηκε ότι η Liverpool έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο της Premier League.

H City κέρδισε τους δύο τελευταίους τίτλους, αλλά η ήττα με 2-0 απ’την
Tottenham Hotspur την Κυριακή, κάνει έναν τρίτο διαδοχικό τίτλο ακόμη πιο απίθανο τώρα.

Η Liverpool εξακολουθεί να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, με την ισοπαλία του 1-1 εναντίον της Manchester United στο Old Trafford, να είναι η μόνη στιγμή που έχουν παραχωρήσει βαθμούς αυτή τη σεζόν.

Ο τεχνικός της City, Pep Guardiola, δήλωσε μετά την ήττα απ τους Spurs, ότι η Liverpool είναι «ασταμάτητη» και τόνισε πως συγκεντρώνεται μόνο στην προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας του στο Champions League, αντί στο να κερδίσει τον τίτλο.

Ο Fernandinho έχει παρόμοιες απόψεις με τον Ισπανό και παρακολουθεί μ’ένα μάτι τις ομάδες βαθμολογικά υπό των Citizens παρα να κυνηγούν τους αδυσώπητους Reds.

«Η Liverpool έχει κερδίσει το πρωτάθλημα τώρα, τόσο μπροστά που είναι», εξήγησε ο Fernandinho στο ESPN.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν θα μπορούσαμε να χάσουμε περισσότερους βαθμούς και, στη συνέχεια, τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα .

«Είναι λίγο δύσκολο, είναι μια οδυνηρή ήττα, ειδικά δεδομένου του πώς παίζαμε, συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί, χάσαμε ένα ακόμη πέναλτι, συνεχίσαμε να χάνουμε τις ευκαιρίες και σκόραραν δύο φορές.

«Αυτή είναι η σεζόν μας. Είναι ξεκάθαρο ότι συζητήσεις είναι σημαντικές γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα να πηγαίνουν έτσι».

Η Liverpool θα μπορούσε να στεφθεί πρωταθλητές της Premier League ήδη από τις 7 Μαρτίου, αν κέρδιζαν κάθε ένα από τα παιχνίδια τους μέχρι τότε και η City χάσει άλλο ένα παιχνίδι.

Οι Reds κάνουν το σύντομο ταξίδι στο Manchester για να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές της Premier League στις αρχές Απριλίου.

Αντίστροφα μετράει πλέον η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com