Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Shrewsbury (preview)

Liverpool – Shrewsbury (preview)

Επαναληπτικός του FA Cup και η Liverpool στο Anfield την Shrewsbury στις 21:45 ώρα Ελλάδος το βράδυ της Τρίτης, αγωνιζόμενη με την Under 23 και όχι με την πρώτη ομάδα.

Ο Jürgen Klopp είχε ανακοινώσει ότι δεν θα κοουτσάρει την ομάδα στον επαναληπτικό και ότι δεν θα βρεθεί στο γήπεδο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα στο New Meadow, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Προπονητής των Reds θα είναι ο Neil Critchley και βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι Kelleher, van Den Berg, Neco Williams, Pedro Chirivella, Harvey Elliott, Curtis Jones, Ki-Jana Hoever, Liam Millar και πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν ή να περάσουν αλλαγή συγκεντρώνουν οι Millar, Hardy, Clarkson και Lewis, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού, αν δεν τα καταφέρει ο αμφίβολος, Yasser Larouci.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν αγώνα που θα προσφέρει σημαντικές εμπειρίες στους μικρούς, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί και στο Villa Park στα μέσα του Δεκέμβρη για το Carabao Cup.

Η αντίπαλος των μικρών Reds, Shrewsbury θα παραταχθεί με μια παρόμοια σύνθεση και ο προπονητής της, Sam Ricketts μπορεί να υπολογίζει και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Conor McAleny, Kayne Ramsay και Harry Burgoyne.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι αισθητά μειωμένες και οι φιλοξενούμενοι υπολογίζουν πως θα έχουν περίπου 5.000 κόσμο στο πλευρό τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Andrew Madley.

Ο αγώνας δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη ούτε στην Αγγλία, ούτε στην Ελλάδα.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Για πρώτη φορά υποδέχεται η Liverpool την Shrewsbury στο Anfield.
  • Μόλις μια νίκη έχει η Shrewsbury κόντρα σε ομάδες πρώτης κατηγορίας.
  • Οι Reds έχουν κερδίσει όμως μόνο ένα από πέντε τελευταίας ματς με ομάδες μικρότερων κατηγοριών για το FA Cup.
  • Η Shrewsbury θα γίνει η 99η διαφορετική Αγγλική ομάδα που φιλοξενείται στο Anfield.
Οι Reds φιλοξενούν την Shrewsbury στο Anfield για το FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com