Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hasenhuttl: «Το πρώτο γκολ και ο μη καταλογισμός του πέναλτι έκαναν τη διαφορά»

Hasenhuttl: «Το πρώτο γκολ και ο μη καταλογισμός του πέναλτι έκαναν τη διαφορά»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του Anfield ήταν ο προπονητής της Southampton, Raplh Hasenhuttl, αλλά είχε διαιτητικά παράπονα για το πέναλτι που ζήτησαν οι Saints στην αρχή του δευτέρου ημίχρονο πάνω στον Danny Ings.

Ο τεχνικός των Saints μίλησε για τη στιγμή που έκανε την διαφορά στον αγώνα:

“ Το πρώτο γκολ έκανε τη διαφορά. Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά, αν το είχαμε σκοράρει εμείς στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Η εμφάνιση της αντίπαλης ομάδας έδειξε πόσο δυνατή ήταν, γιατί είχε το κουράγιο να πιέσει, αν και είχε αγωνιστεί το βράδυ της Τετάρτης. ”

“ Δεν υπήρξε κάποια στιγμή, που να μας υποτίμησαν και αυτό τους κάνει ανίκητους αυτή τη στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνεις εναντίον τους, είναι να είσαι γενναίος και εμείς ήμασταν. ”

“ Ένας αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και αν πηγαίναμε με το 0-1 υπέρ μας στα αποδυτήρια, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα δεν αξίζαμε να χάσουμε 4-0. ” Πρόσθεσε ο Hasenhuttl

Για το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του:

“ Δεν βρίσκω τον λόγο να πέσει (αν δεν υπήρξε επαφή). Έβγαινε μόνος του με τον τερματοφύλακα και ο Fabinho τον χτυπάει δύο φορές. Το πρώτο είναι φάουλ και το δεύτερο είναι πεντακάθαρο φάουλ. ”

“ Στη συνέχεια η Liverpool σκόραρε και δεν θα γινόταν να ακυρωθεί το γκολ και να κερδίσουμε εμείς το πέναλτι. ”

“ Ήταν μια κρίσιμη στιγμή στον αγώνα. Δεν θέλω όμως να επικεντρωθώ πολύ στον διαιτητή, γιατί η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά και απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο της εμφάνισής μας. ”

“ Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. ”

Η Liverpool διέλυσε την Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com