Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε και από το Λονδίνο το ΚΟΚΚΙΝΟ τρένο!

Πέρασε και από το Λονδίνο το ΚΟΚΚΙΝΟ τρένο!

Το έχουμε ξαναγράψει, αλλά θα το κάνουμε ξανά, η φετινή Liverpool δεν σταματάει πουθενά! Οι Reds πέρασαν άνετα με 0-2 από το London Stadium και αύξησαν την διαφορά τους στο +19 από την Manchester City!

Η Liverpool με την νίκη της επί της West Ham, έχει πλέον κερδίσει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που δεν είχε καταφέρει από το 1896.

Mo Salah και Alex Oxlade-Chamberlain τα γκολ των Reds.
Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με την Wolves και αυτή, λόγω τραυματισμού ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη West Ham, καθώς ο Divock Origi πήρε θέση στην ενδεκάδα αντί του Sadio Mane. Η Liverpool είχε την υπεροχή από την αρχή του αγώνα, αλλά την πρώτη της καλή στιγμή την έκανε στο 24′ με τον Robertson να προλαβαίνει να τσιμπήσει την μπάλα πριν τον Fabianski, αλλά να μην βάζει τα κατάλληλα φάλτσα, ώστε να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Robbo απείλησε και με μια σέντρα σουτ στο 28′, την οποία όμως δεν βρήκε ούτε ο Origi, ούτε ο Salah. Τελικά οι Reds κέρδισαν πέναλτι στο 33ο λεπτό μετά από πεντακάθαρο τάκλιν του Diop στον Origi, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Mo Salah και το μετέτρεψε σε γκολ, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Fabianski για το 0-1 των Πρωταθλητών Κόσμου! Με τον Mark Noble προσπάθησαν να απαντήσουν λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι γηπεδούχοι, αλλά το τελείωμα του Άγγλου δεν ήταν καλό, όπως και εκείνο του Chamberlain στο 41′, ενώ ούτε και ο Mo Salah κατάφερε να απειλήσει από εκτέλεση φάουλ στο 45ο λεπτό.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία των Hammers ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Lanzini να κάνει ένα αδύναμο σουτ από καλή θέση στο 49′ και μόλις δευτερόλεπτα αργότερα, ο Bobby Firmino πλησίασε στο 0-2, αλλά ο Fabianski κατάφερε να διώξει σε κόρνερ το καλό πλασέ του. Το δεύτερο γκολ το βρήκε η ομάδα του Klopp στο 52′ από μια υποδειγματική αντεπίθεση, η οποία ξεκίνησε από πολύ καλή μπαλιά του Henderson, συνεχίστηκε με ασίστ του Mo Salah με το εξωτερικό και ολοκληρώθηκε με τον Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος εκτόπισε τον Lanzini και πλάσαρε σωστά για το 0-2. Οι Hammers είχαν την ευκαιρία τους και στο 54′ και πάλι με τον Lanzini, μετά από λάθος του Wijnaldum, αλλά ο Alisson ήταν σε καλή θέση και απομάκρυνε σε κόρνερ, ενώ ούτε ο Ogbona στο 58′ μπόρεσε να μειώσει με κοντινή κεφαλιά. Το γκολ έψαξε και ο Divock Origi στο 67′ με ένα δυνατό αριστερό σουτ, αλλά ο Fabianski είχε απάντηση, διώχνοντας σε κόρνερ και δύο λεπτά αργότερα ο Βέλγος αντικαστάθηκε από τον Fabinho. Πολύ καλή στιγμή είχαν οι Hammers στο 71′, όταν ο Alisson απέκρουσε το σουτ του Rice και ο Alexander-Arnold έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Reds. Ο Trent αντικαστάθηκε από τον Naby Keita μερικά λεπτά αργότερα, με τον Henderson να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και η Liverpool είχε το δικό της δοκάρι στο 78′ με τον Mo Salah! Ο Naby Keita δοκίμασε τον Fabianski με ένα αδύναμο σουτ στο 82′ και ο Alisson Becker πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική επέμβαση στο 84, για να μην επιτρέψει στον Rice να σκοράρει με κεφαλιά. Ο Jürgen Klopp έκλεισε τις αλλαγές του ένα λεπτό μετά την ευκαιρία της West Ham με τον Curtis Jones να παίρνει τη θέση του Alex Oxlade-Chamberlain. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την Southampton στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

West Ham: Fabianski, Ngakia, Diop, Ogbonna, Cresswell, Masuaku, Rice, Noble, Snodgrass; Lanzini (Fornals 68′), Haller

Έμειναν στον πάγκο: Randolph, Cardosa, Balbuena, Zabaleta, Sanchez, Ajeti.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Keita 78′), Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Oxlade-Chamberlain (Jones 86′), Wijnaldum, Salah, Origi (Fabinho 69′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Matip, Lovren, Minamino.

Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com