Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Liverpool»

Moyes: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Liverpool»

Ο David Moyes κάλεσε τους παίκτες της West Ham να «προσπαθήσουν» να κερδίσουν τη Liverpool, αλλά παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να βρουν μια «τυχερή γροθιά» για να το κάνουν.

Ο Moyes έχει υποστεί ένα δύσκολο ξεκίνημα με τους Hammers, όπου, μετά απ’το επιβλητικό 4-0 επί της Bournemouth στο πρώτο παιχνίδι του ως προπονητής της ομάδας, ακολούθησαν τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Στον πιο πρόσφατο αγώνα τους στο πρωτάθλημα, η West Ham υπέστη μεγάλη ήττα στην Leicester, προτού νικηθεί στο FA Cup από την ομάδα της Championship,West Brom, το Σάββατο.

Την Κυριακή, ο Σκωτσέζος τεχνικός έρχεται αντιμέτωπος με την ομάδα που έχει νικήσει σπάνια, με μόλις πέντε νίκες από 31 συναντήσεις με την Liverpool.

Ενάντια στον Jurgen Klopp έχει δύο ήττες και μια ισοπαλία από τρία παιχνίδια και την Τετάρτη το βράδυ θα ηγηθεί την 17η West Ham εναντίον των αήττητων πρωτοπόρων.

Ο Moyes είπε πως η ομάδα του ειναι αουτσάιντερ στην συνέντευξη Τύπου, περιγράφοντας τους Reds να έχουν λίγες αδυναμίες, αλλά ελπίζοντας να βρουν ένα «τυχερό» χτύπημα στο London Stadium.

«Θα ήταν εύκολο να πούμε πόσο δύσκολη είναι η πρόκληση, αλλά πιστεύω ότι είναι μια πρόκληση που πρέπει να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Κανείς δεν έχει νικήσει τη Liverpool αυτή τη στιγμή και αυτό πρέπει να επιδιώξουμε. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό, αλλά προφανώς γνωρίζουμε την ποιότητά τους.

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να αναγνωρίσω πάρα πολλές αδυναμίες στην ομάδα της Liverpool.

«Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχουν λίγες αδυναμίες σε μια ομάδα που κερδίζει το Champions League και μια ομάδα που κερδίζει το Club World Cup.

«Από αυτή την άποψη, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η πρόκληση.

«Όλοι όμως έχουν την ευκαιρία να ‘ρίξουν μια γροθιά’ και μερικές φορές θα χεις την τύχη μαζί σου. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα βρούμε αυτή την τύχη. »

Ο Moyes μπορεί να είναι απαισιόδοξος, με την West Ham να έχει κερδίσει μόνο 3 από τους τελευταίους 17 αγώνες του πρωταθλήματος και δεν έχουν αντιμετωπίσει ακόμα τη Liverpool, λόγω του ότι ο αγώνας έχει μετακινηθεί από τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν έχει «πάει ποτέ σε παιχνίδι που περίμενε να χάσει ως προπονητής», με την προτεραιότητά να πάρει τους 3 βαθμούς με οποιοδήποτε μέσο, ​​ακόμα και αν «αυτό είναι από στημένη φάση ή ένα τυχερο γκολ».

Αυτό είναι πιθανό να είναι το σχέδιο παιχνιδιού των Hammers, αλλά ευτυχώς η Liverpool έχει βελτιωθεί σημαντικά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση σε στημένες φάσεις.

Μόνο η Newcastle σημείωσε περισσότερα γκολ από τις στημένες φάσεις στην Premier League αυτή τη σεζόν, ενώ μόνο η Burnley δέχτηκε λιγότερα γκολ από την πλευρά του Klopp.

Εν τω μεταξύ, η West Ham σκόραρε 6 και δέχτηκε 8, ενώ μόνο τρεις ομάδες – Southampton (42), Aston Villa(45) και Norwich (47) – δεχτηκαν περισσότερα γκολ συνολικά.

Είναι δείγμα της παρακμής των Hammers και της ανόδου των Reds που ο Moyes προσκολλάται στην τύχη για να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα εντός έδρας και η Liverpool θα χει αυτοπεποίθηση κατευθυνόμενη προς το ανατολικό Λονδίνο.

Η Liverpool αναδείχθηκε ισόπαλη πέρυσι με την West Ham στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com