Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για FA Cup, Mane, West Ham και Kobe Bryant

Ο Klopp για FA Cup, Mane, West Ham και Kobe Bryant

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την West Ham πραγματοποιήθηκε και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την απόφασή του να μην αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα στον επαναληπτικό με την Shrewsbury, τον τραυματισμό του Mane, την West Ham και τον τραγικό θάνατο του Kobe Bryant.

Ρωτήθηκε για τον επαναληπτικό του FA Cup:

“ Νιώθω λίγο λυπημένος για την Shrewsbury, γιατί όλοι μιλάνε για την απόφαση που πήρα και κανείς δεν ασχολήθηκε με την εμφάνισή τους. ”

“ Είμαστε ομάδα της Premier League και εκείνοι της League One, οπότε γιατί να μην καταφέρει η Under 23 μας; Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. ”

“ Πρέπει να πάρω αποφάσεις, οι οποίες δεν είναι συνηθισμένες, λόγω των συνθηκών. Η FA αποφάσισε να μετακινήσει τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα, για να κάνει λιγότερο δύσκολο το πρόγραμμά μας. ”

“ Δεν ξέρω ποιος ρωτήθηκε από εμάς για αυτή την απόφαση, αλλά όποιος και αν ήταν, μάλλον ξέχασε να πει όχι. ” Είπε ο Klopp.

“ Τα πλάνα που κάνουμε εμείς είναι μακροπρόθεσμα και θέλουμε να προετοιμαστούμε σωστά για το Champions League. Έχω αποφασίσει εδώ και 3 εβδομάδες, πως θα έχουμε μια εβδομάδα ξεκούρασης, όπως έλεγε το γράμμα από την Premier League τον Απρίλιο. ”

“ Εγώ αισθάνομαι υπεύθυνος για τους παίκτες μου και την κατάστασή τους. Δεν ξέρω ποιος άνθρωπος από εμάς πήρε μέρος στις συζητήσεις με την FA, αλλά σίγουρα δεν ήταν κάποιος που ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι. ”

“ Οι παίκτες μας θα προπονούνται κανονικά κατά τη διάρκεια της διακοπής, απλά όχι εδώ στο Melwood.”

“ Εγώ θα μπορούσα να βρίσκομαι στο γήπεδο, αλλά δεν θα ήταν σωστό, γιατί θα αγωνιστεί η Under 23 και δεν είμαι εγώ ο προπονητής της, αλλά ο Neil Critchley. ”

“ Η χειμερινή διακοπή θα πρέπει να καθιερωθεί και για τα επόμενα χρόνια, αλλά και να βρεθεί μια λύση, ώστε να μην οδηγηθούμε ξανά σε αυτή την κατάσταση. ”

Για τον τραυματισμό του Mane:

“ Ο Sadio δεν θα αγωνιστεί με την West Ham και πιθανότατα ούτε με την Southampton. Μετά από αυτά τα παιχνίδια θα μπορεί να παίξει ξανά. ”

“ Έχει ένα μικρό μυϊκό τραυματισμός, ο οποίος είναι αρκετός, για να τον κρατήσει εκτός. ”

“ Είμαστε τυχεροί που ο τραυματισμός του δεν είναι πιο σοβαρός και θα μείνει εκτός μόνο για τρία παιχνίδια. ”

Για τον τραγικό θάνατο του Kobe Bryant:

“ Σοκαρίστηκα όταν το άκουσα. Τον είχα συναντήσει μια φορά και είχαμε βγάλει μια selfie μαζί. ”

“ Τον θαύμαζα για όλα όσα είχε κάνει και για το φιλανθρωπικό του έργο. ”

“ Αυτή η τραγωδία μας έδειξε πόσο γρήγορα μπορεί να τελειώσει η ζωή. Ήταν πολύ στενάχωρο. ”

Για τον αυριανό αντίπαλο των Reds, την West Ham:

“ Η West Ham παλεύει με όλες τις δυνάμεις που έχει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. ”

“ Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είτε παίξουν με τρεις στην άμυνα, είτε παίξουν με τέσσερις. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρέπει να παλέψουμε και εμείς στα ίδια επίπεδα με εκείνους. ”

“ Οι Antonio και Lanzini μπορούν να αγωνιστούν και να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, αλλά αυτή είναι η Premier League. ” Τόνισε ο Klopp.

Αν θα αγωνιστούν οι Fabinho, Matip και Lovren στον επαναληπτικόντου FA Cup:

“ Όχι, δεν θα αγωνιστούν. ”

Για τον Neil Critchley:

“ Ο Critch τα πήγε πάρα πολύ καλά στον αγώνα με την Aston Villa. Ξεχάστε τα γκολ που δεχθήκαμε, αν κάνουμε μια παρόμοια εμφάνιση, θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες να περάσουμε την Shrewsbury. ”

Αν πρέπει να καταργηθούν οι επαναληπτικοί του FA Cup:

“ Έχω ακούσει μερικούς να το λένε αυτό. Ορισμένοι όμως υποστηρίζουν πως οι επαναληπτικοί είναι σημαντικοί για τα οικονομικά των μικρότερων ομάδων. ”

“ Οι επαναληπτικοί όμως δεν είναι η λύση για τα οικονομικά τους. Πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις. ”

Εκτός για 3 αγώνες ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com