Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > West Ham – Liverpool (preview)

West Ham – Liverpool (preview)

Ένα παιχνίδι έχει μέσα στην εβδομάδα η Premier League και αυτό είναι της Liverpool, η οποία αντιμετωπίζει την West Ham την Τετάρτη (29/1) στις 21:45 το βράδυ σε εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση των Reds με τους Hammers ήταν να πραγματοποιηθεί κανονικά τον Δεκέμβρη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω της συμμετοχής της ομάδας στο FIFA Club World Cup στο Qatar.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου αφήνουν πίσω τους το αποτέλεσμα στο FA Cup με την Shrewsbury και επιστρέφουν στην Premier League, εκεί όπου με νίκη στο Λονδίνο μπορούν να ξεφύγουν με 19 βαθμούς από την Manchester City και να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο τον τίτλο.

Ο Jürgen Klopp δεν θα κάνει αλλαγές κόντρα στα Σφυριά και θέλει να δει την ομάδα του να πετυχαίνει την 23η της φετινή νίκη σε 24 αγώνες.

Οι Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andy Robertson και Trent Alexander-Arnold θα επιστρέψουν στην άμυνα, με τον Alisson Becker κάτω από τα δοκάρια.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν για άλλη μια φορά οι Jordan Henderson, Gini Wijnaldum και κατά πάσα πιθανότητα ο Alex Oxlade-Chamberlain, ενώ για την επίθεση είναι σίγουροι οι Bobby Firmino και Mo Salah, με την τρίτη θέση να την διεκδικούν οι Origi, Minamino ή Ox, αν αγωνιστεί ο Fabinho στο κέντρο.

Ο Jürgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει στον Sadio Mane που τραυματίστηκε στο Molineux την περασμένη Πέμπτη και στους Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Xherdan Shaqiri και James Milner.

Η αντίπαλος των Reds, West Ham βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους μετά από 23 αγώνες, όσους έχουν και οι Bournemouth και Watford, που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Έχει να κερδίσει από την Πρωτοχρονιά, όταν και επικράτησε με 4-0 της Bournemouth, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον David Moyes, αλλά από τότε μετράει μια ισοπαλία και δύο ήττες αγώνες πρωταθλήματος.

Εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Reds είναι ο Fabianski, αλλά οι Mark Noble, Michael Antonio και Angelo Ogbona μπορούν να επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα των Hammers.

Τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει αρκετά για τους Hammers και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα από την Liverpool, όπως έκαναν και πέρυσι με το 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Jonathan Moss.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες έχουν οι Reds στα έξι τελευταία τους παιχνίδια κόντρα στην West Ham.
  • Αήττητη είναι η Liverpool στα 21 τελευταία ματς που έχει δώσει ημέρα, Τετάρτη.
  • Χωρίς γκολ ο Mohamed Salah στα 9 τελευταία του παιχνίδια στο Λονδίνο.
  • Οι Πρωταθλητές Κόσμου έχουν 30 νίκες στα τελευταία 31 τους ματς για την Premier League.
  • Μόνο 11 βαθμούς έχει πάρει η West Ham στην έδρα της.
  • Η West Ham είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες (11) από την αρχή του Οκτωβρίου.
  • Η ομάδα του Klopp έχει 34 νίκες και 5 ισοπαλίες στους 39 τελευταίους της αγώνες για την Premier League.
Για το διπλό στο Λονδίνο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com