Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η FA απάντησε στον Klopp

Η FA απάντησε στον Klopp

Την απόφασή του να αγωνιστεί με τους μικρούς στον επαναληπτικό του FA Cup με την Shrewsbury δήλωσε δημόσια ο Jürgen Klopp και σήμερα (27/1) ήρθε η απάντηση από την FA, η οποία τόνισε πως δεν είχε άλλη λύση, από το να προγραμματίσει τους επαναληπτικούς αγώνες της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου.

Η FA απάντησε στον Γερμανό και στην Liverpool μέσω της Telegraph Sport:

“ Η FA προσπάθησε να δημιουργήσει μια χειμερινή διακοπή και εργάστηκε με την Premier League και τις ομάδες της, για να το πετύχει αυτό. Είναι μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του Αγγλικού ποδοσφαίρου και θέλει να βοηθήσει τις ομάδες και τους παίκτες. ”

Η FA πρόσθεσε πως έπρεπε να ορίσει τους επαναληπτικούς αμέσως μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, ενώ από πέρυσι έχει αποφασίσει να κάνει τους αγώνες του πέμπτου γύρου ένα και μονό παιχνίδι, χωρίς επαναληπτικό.

“ Πριν την έναρξη της σεζόν 2019-20, όλες οι ομάδες αποδέχθηκαν τους επαναληπτικούς του τέταρτου γύρου του FA Cup και πως θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Αυτό θα επηρεάσει μόνο έναν μικρό αριθμό παικτών, επειδή δεν θα έχουν όλες ομάδες το ρεπό τους από το πρωτάθλημα την ίδια εβδομάδα. ” Ολοκλήρωσε η FA.

Η Liverpool και η Tottenham είναι οι δύο μεγάλες ομάδες της Premier League που θα χρειαστούν να δώσουν επαναληπτικό για τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Klopp έχει πάρει την απόφασή του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com