Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τον γύρο του θριάμβου

Η Liverpool έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τον γύρο του θριάμβου

Η Liverpool είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, καθώς βρίσκεται 16 βαθμούς μπροστά από την Manchester City, ενώ μπορεί να αυξήσει την διαφορά της στο +19 με νίκη μεθαύριο στο Λονδίνο και έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους πανηγυρισμούς, όπως αποκάλυψε σήμερα ο James Pearce.

Οι Reds κατά πάσα πιθανότητα θα κατακτήσουν το πιο γρήγορο πρωτάθλημα στην ιστορία της Premier League και σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, θα σηκώσουν το τρόπαιο στον αγώνα με την Chelsea στις 9 ή 10 Μαΐου (δηλαδή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι) και έχουν αποφασίσει να κάνουν τον γύρο του θριάμβου την Δευτέρα 18 Μαΐου, δηλαδή μια ημέρα μετά την τελευταία αγωνιστική με την Newcastle.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν περισσότερους από 1.000.000 οπαδούς της ομάδας, ειδικότερα από τη στιγμή που στον περσινό γύρο του θριάμβου βρέθηκαν περίπου 800.000 Reds.

Το ερώτημα όμως πολλών είναι το τι θα γίνει σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στον τελικό του Uefa Champions League για τρίτη συνεχόμενη συνεχόμενη σεζόν.

Αν οι Reds παίξουν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και κατακτήσουν το τρόπαιο, τότε θα κάνουν και δεύτερο γύρο του θριάμβου, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του δεύτερου μεγάλου τίτλου.

Οι Reds και οι οπαδοί τους πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com