Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «Βλέπω τους Lovren, Shaqiri και Lallana να φεύγουν το καλοκαίρι»

Aldridge: «Βλέπω τους Lovren, Shaqiri και Lallana να φεύγουν το καλοκαίρι»

Ο θρύλος της Liverpool, John Aldridge, ενθάρρυνε την πρώην ομάδα του να φέρει τον επιθετικό της RB Leipzig, Timo Werner, να αντικαταστήσει μερικούς από τους περιθωριακούς παίκτες που είναι πιθανό να φύγουν απ’το Anfield στο άμεσο μέλλον.

Ο Werner βρίσκεται σε καλή φόρμα στην Bundesliga αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας 20 εντυπωσιακά γκολ σε 19 αγώνες και φημολογείται ότι ο 23χρονος θα φύγει απ’την Leipzig.

Μέχρι στιγμής η Liverpool απέκτησε μόνο τον Ιάπωνα Takumi Minamino αυτόν τον μήνα, αλλά γράφοντας στη δημοσιογραφική στήλη του στην εφημερίδα Independent, ο Aldridge είπε ότι δεν θα εκπλαγεί αν η Liverpool κάνει πρόταση για τον Werner.

«Βλέπω τον (Dejan) Lovren, (Adam) Lallana και (Xherdan) Shaqiri να φεύγουν, οπότε ο Klopp θα θέλει να τους αντικαταστήσει με νέους και ‘διψασμένους’ παίκτες που ταιριάζουν στην ομάδα του», είπε ο Aldridge.

«Ο δημιουργικός επιθετικός της Red Bull Leipzig, Timo Werner, θα είναι μια καλή επιλογή και το καλό για τη Liverpool είναι ότι κάθε παίκτης θα θέλει να είναι μέρος της ιστορικής επιτυχίας τους.

«Είδα το αστέρι της PSG, ο Κylian Mbappe, ο οποίος επαινεί την Liverpool σε μια συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες και αυτό επιβεβαιώνει ότι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου γοητεύονται από την ιστορία που έχει γράψει ο Klopp.

«Με τον προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο δεσμεύοντας για άλλα τέσσερα χρόνια, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η Liverpool δεν μπορεί να κερδίσει τρόπαια κάθε χρονιά, καθώς δεν έχουν μόνο την καλύτερη ομάδα στην Αγγλία αλλά ενδεχομένως στην Ευρώπη. »

Αβέβαιο το μέλλον του Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com