Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Είμαι περήφανος για την εμφάνιση, πιστεύουμε στην πρόκριση»

«Είμαι περήφανος για την εμφάνιση, πιστεύουμε στην πρόκριση»

Εμφανώς ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος ήταν ο προπονητής της Shrewsbury, Sam Ricketts από την εμφάνιση της ομάδας του και το αποτέλεσμα που πήρε κόντρα στην Liverpool.

Αναλυτικά για τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε:

“ Είμαι περήφανος και νομίζω πως όλοι οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Ακολούθησαν πιστά το πλάνο μας, ακόμη και όταν μείναμε πίσω στο σκορ με 0-1.”

“ Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και συνεχίσαμε να πιέζουμε και μετά το 0-2, ενώ πολλές ομάδες θα τα είχαν παρατήσει. Εμείς όμως το έχουμε κάνει αυτό πολλές φορές τη φετινή σεζόν. ”

“ Έχουμε τη σωστή νοοτροπία και μπορούμε να επιστρέφουμε στους αγώνες. ”

“ Μετά το τέλος αγώνα αρκετοί παίκτες ήταν στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε. ” Δήλωσε ο Ricketts.

“ Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο, από το να κρατήσουμε το 2-2 με την Liverpool και να οδηγηθούμε σε επαναληπτικό. Δουλέψαμε σκληρά για τα γκολ μας και τους κάναμε δώρο τα δικά τους. ”

“ Δουλέψαμε πάνω στο πλάνο μας όλη την εβδομάδα και μπορούσατε να το δείτε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα για έναν προπονητή.”

Αν πιστεύει στην πρόκριση:

“ Θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα συμβεί από σήμερα μέχρι τον επαναληπτικό, αλλά ναι έχουμε πίστη μετά το σημερινό αποτέλεσμα. ”

Στο Anfield θα κριθεί η πρόκριση για Liverpool και Shrewsbury.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com