Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κακή εμφάνιση και επαναληπτικός για την Liverpool

Κακή εμφάνιση και επαναληπτικός για την Liverpool

Τίποτα δεν πήγε κατ’ ευχήν για την Liverpool στο New Meadow… Οι Reds προηγήθηκαν με 0-2, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ από τον Cummings και θα λύσουν τις διαφορές τους με την Shrewsbury σε επαναληπτικό στο Anfield.
Α’ Ημίχρονο: Με πολλές αλλαγές, όπως άλλωστε αναμενόταν, και με τους Fabinho, Matip και Lovren να επιστρέφουν παρατάχθηκε η Liverpool στο New Meadow και όπως λογικό μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 8′ με σουτ του Origi και άνοιξε το σκορ με την δεύτερη ευκαιρία της και σκόρερ τον Curtis Jones με ένα υπέροχο αριστερό σουτ μετά από μπαλιά ακριβείας του Chirivella. Ο Jones έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 20′, ενώ η Shrewsbury είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία στο 23′, αλλά ο Adrian απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Whalley. Η Liverpool είχε την επόμενη καλή της ευκαιρία με τον Takumi Minamino, αλλά ο Ιάπωνας δεν έκανε καθόλου καλό τελείωμα περίπου από τη σημείο του πέναλτι και δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ο Joel Matip είχε τη δική του τελική στο 44′ με κεφαλιά.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε κυριολεκτικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Reds, αφού ο Donald Love έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με ένα εξαιρετικό τελείωμα μετά από καλή σέντρα του Neco Williams. Η ομάδα όμως του Klopp δεν ανέβασε την απόδοσή της μετά την επίτευξη του τέρματος και επέτρεψε στην Shrewsbury να την απειλήσει και στο 57ο λεπτό με τον Lang, αλλά ο Adrian πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση, για να κρατήσει το μηδέν μέχρι και το 66′, όταν ο Simon Hooper υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα σε σκληρό τάκλιν Larouci, το οποίο όμως ίσως ήταν και εκτός περιοχής, του οποίου την εκτέλεση ανέβαλε ο Cummings και το μετέτρεψε σε γκολ. Οι Reds είχαν χάσει τον χώρο του κέντρου και ο Jürgen Klopp πέρασε τον Oxlade-Chamberlain αντί του Elliott στο 69′, για να προστευτεύσει το 1-2. Η Liverpool τελικά απείλησε στο 73′ με τον Origi, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δέχθηκε και την ισοφάριση, ξανά με σκόρερ τον Cummings, ο οποίος πέρασε εύκολα τον Lovren και νίκησε στη συνέχεια τον Adrian. Ο Origi απείλησε ξανά και στο 76ο λεπτό, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ αυτή τη φορά και η είσοδος του Mo Salah ήταν πλέον αναγκαία για την Liverpool. Ο Αιγύπτιος πήρε την θέση του Joel Matip και ο Fabinho συνέχισε ως στόπερ για τα τελευταία λεπτά, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Firmino που αντικατέστησε τον Minamino, αλλά ούτε εκείνοι κατάφεραν να σκοράρουν, αν και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες. Μια ο Salah και δύο ο Firmino στις καθυστερήσεις. Είχαν όμως και οι γηπεδούχοι την στιγμή τους με τον Cummings, ο οποίος την έχασε και οδηγηθήκαμε σε επαναληπτικό.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη με την West Ham.

Η σύνθεση της Liverpool:

Adrian, Williams, Matip (Salah 79′), Lovren, Larouci, Fabinho, Chirivella, Jones, Elliott (Oxlade-Chamberlain 71′), Origi, Minamino (Firmino 85′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Hoever, Alexander-Arnold, Keita

Ο Curtis Jones έκανε το 0-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com