Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Οι μικροί είναι εξαιρετικοί»

Robertson: «Οι μικροί είναι εξαιρετικοί»

Η Liverpool σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει την Shrewsbury στο New Meadow για τον τέταρτο γύρο του FA Cup, σε έναν αγώνα που θα παραταχθεί με αρκετούς μικρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Andrew Robertson χαρακτήρισε εξαιρετικούς.

Ο Robbo μίλησε για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας ενόψει του σημερινού παιχνιδιού:

“ Όταν παίζουμε διπλό στην προπόνηση, πάντα οι μικροί που φοράνε τα κίτρινα μας δημιουργούν προβλήματα και αυτό σημαίνει πως πάντα είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Premier League το Σάββατο ή την Κυριακή. ”

“ Στις προπονήσεις παίζουν κόντρα σε μια επιτυχημένη ομάδα και μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι εξαιρετικοί. ”

“ Ίσως ο κόσμος να μην το πιστεύει, αλλά όταν βλέπετε τα μικρά παιδιά, όπως ο Curtis και ο Harvey να ανταγωνίζονται τον Mo Salah και τον Jordan Henderson, καταλαβαίνετε πόσο καλοί είναι και επίσης ότι ο προπονητής δεν φοβάται να τους χρησιμοποιήσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Όσες περισσότερες ευκαιρίες πάρουν, τόσο περισσότερο θα εξελιχθούν. Είναι μικροί, αλλά ήδη προσφέρουν πολλά στην ομάδα μας. ” Δήλωσε ο Robertson.

“ Ο Curtis και ο Neco ήταν στον πάγκο με την Wolves. Τα πηγαίνουν πολύ καλά στην προπόνηση και διαθέτουν την σωστή νοοτροπία, θα έχουν σπουδαίες καριέρες αν συνεχίσουν έτσι. ”

“ Θα κάνουν ένα ακόμη βήμα, αν αγωνιστούν με την Shrewsbury. ”

Με γκολ του Curtis Jones απέκλεισε την Everton, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com