Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Minamino: «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου»

Minamino: «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου»

Η εμπιστοσύνη του Jürgen Klopp στο πρόσωπο του Takumi Minamino φέρει τον Ιάπωνα διεθνή να είναι εξαιρετικά πρόθυμος να ανταποδώσει τον προπονητή του με καλές επιδόσεις στο γήπεδο.

Ο Minamino έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League σε σύντομο χρονικό διάστημα στη νίκη επί της Wolverhampton Wanderers την Πέμπτη, καθώς αντικατέστησε τον τραυματισμένο Sadio Mane αμέσως μετά το ημίχρονο.

Ήταν η δεύτερη εμφάνισή του για τη Liverpool από τότε που ήρθε από τη Salzburg με το νούμερο 18 της Liverpool να θέλει να αυξήσει το επίπεδο του παιχνιδιού του.

«Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του προπονητή, οπότε πραγματικά θέλω να την ανταποδώσω», δήλωσε ο Minamino μετά τη νίκη επί της Wolves. «Προσωπικά, δεν είμαι ικανοποιημένος με τη δική μου απόδοση [στο παιχνίδι με τη Wolves], οπότε θέλω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με υποστηρίζουν.

«Ήμουν διανοητικά έτοιμος και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς να ταιριάξω στην ομάδα και να μπω στο παιχνίδι.

«Δεν αισθάνομαι καμία πίεση, δεν είμαι σίγουρος πόσο μεγάλη είναι η προσδοκία προς το μέρος μου, αλλά δεν έχω τίποτα να χάσω».

Οι δυο εμφανίσεις του Minimino τον είδαν να δείχνει την ευελιξία που ο Klopp ανέφερε τόσο πολύ μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

Ο 25χρονος έπαιξε σε ρόλο κεντρικού μέσου κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου του για τους Reds εναντίον της Everton στο FA Cup και σαν αριστερό και δεξί εξτρέμ στο παιχνίδι με την Wolves.

«Μπορώ να παίξω και από τις δύο πλευρές, αλλά ήταν περισσότερο για το πώς θα συνδεθώ με τους full backs», συνέχισε ο Minamino. «Εάν μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, είμαι βέβαιος ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

«Ισοφάρισαν λίγο μετά την εμφάνισή μου, γι ‘αυτό ήθελα πολύ να συμβάλλω στο νικηφόρο γκολ με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσα.

«Όταν μπήκε το δεύτερο γκολ, απλοποίησα το ρυθμό του παιχνιδιού μου αλλά έκανα σίγουρο να σταθεροποίησω την αμυντική τεχνική μου »

Jürgen Klopp και Takumi Minamino μετά το διπλό στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com