Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Shaqiri ο Klopp

Μίλησε για Shaqiri ο Klopp

Το 2020 δεν έχει μπει με καθόλου καλό τρόπο για τον Xherdan Shaqiri, καθώς όχι μόνο τραυματίστηκε ξανά και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και το όνομά του ακούγεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Για την περίπτωση του Ελβετού και τους τραυματισμούς του μίλησε ο Jürgen Klopp:

“ Δεν είναι καθόλου καλό που τραυματίστηκε ξανά, αλλά ίσως να υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι που το παθαίνει. ”

“ Ο Shaq είναι ένας πολύ ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και η φυσική του κατάσταση διαφέρει με των άλλων ποδοσφαιριστών. Οι μύες που διαθέτει είναι απίστευτοι. ”

“ Οπότε οι τραυματισμοί του ποτέ δεν είναι πολύ σοβαροί, αλλά είναι αρκετοί, για να τον κρατήσουν εκτός από τους αγώνες. ”

“ Μπορώ να φανταστώ πόσο εκνευριστικό είναι για εκείνον, ενώ και για εμάς δεν είναι ωραίο. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι, για να το αλλάξουμε τώρα. ”

“ Δουλεύουμε πάνω στην περίπτωσή του και δεν θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε πρόωρα και να τραυματιστεί ξανά. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν έχουμε βρει την τέλεια λύση, για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς του. Θα δούμε τι θα κάνουμε. ”

Ο Shaq δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του FA Cup την Κυριακή και ελπίζει να επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα, ώστε να πάρει χρόνο στις αναμετρήσεις με West Ham ή Southampton.

Ο Shaqiri σκόραρε στο Merseyside Derby του Δεκεμβρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com