Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/1/1987 Γεννιέται ο Luis Suarez (vid)

Σαν σήμερα: 24/1/1987 Γεννιέται ο Luis Suarez (vid)

Σαν σήμερα το 1987 γεννιέται στο Salto της Ουρουγουάης, ο διεθνής πρώην επιθετικός των Κόκκινων, Luis Alberto Suárez Díaz.

Στο Anfield πέρασε 3,5 πολύ παραγωγικά χρόνια στο Merseyside, ερχόμενος τον Ιανουάριο του 2011 από την Ολλανδία και την ομάδα του Ajax, με το ποσό της μετεγγραφής του να φτάνει τα 26.5 εκ. ευρώ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, μία αμφιλεγόμενη για την συμπεριφορά του εντός γηπέδου, προσωπικότητα, έλαμψε στα γήπεδα της Premier League. Στις τρεις και μισή χρονιές που έμεινε στους Reds, συμπλήρωσε 113 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 82 φορές, ενώ μοίρασε και 53 ασίστ.

Παράλληλα, η περίοδός του στη Liverpool χαρακτηρίζεται, αρνητικά από το περιστατικό με τον Patrice Evra, του οποίου την αληθοφάνεια αμφισβήτησαν παίκτης & σύλλογος και το οποίο τον ανάγκασε να χάσει ένα μεγάλο μέρος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τη Liverpool, αλλά και θετικά από την φανταστική σεζόν 2013-14, στην οποία μαζί με τον Daniel Sturridge έβγαζαν φωτιές και παραλίγο να οδηγήσουν την Liverpool στην κατάκτηση της Premier League.

O Luis Suarez και τα καμώματα του, μας  άφησαν το καλοκαίρι του 2014, όταν μετακόμισαν με την οικογένεια του στην Καταλωνία για λογαριαμσό της Barcelona, με την μετεγγραφή του, να φθάνει τα 82.3 εκ. ευρώ.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα κατορθώματα του χαρισματικού Ουρουγουανού επιθετικού:

Σαν σήμερα: 24/1/1987 Γεννιέται ο Luis Suarez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com