Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλο και χειρότερα τα πράγματα για τον Bobby Duncan στην Fiorentina

Όλο και χειρότερα τα πράγματα για τον Bobby Duncan στην Fiorentina

Η καριέρα του Bobby Duncan είναι και πάλι αμφίβολη, με την Fiorentina να παρακαλεί τη FIFA να της δοθεί η ευκαιρία να ξεφορτώσει τον πρώην επιθετικό της Liverpool.

Ο Duncan έκανε θόρυβο τον Αύγουστο, όταν η επιθυμία του να φύγει απ’τους κόκκινους, δημοσιοποιήθηκε σε μια εμπρηστική κοινοποίηση στα μαζικά μέσα επικοινωνίας από τον ατζέντη του, Saif Rubie, αφού η ομάδα απέρριψε μια πρώτη προσέγγιση από τη Fiorentina.

Η Liverpool, η οποία αρνήθηκε έντονα μια σειρά ισχυρισμών από την Rubie, τελικά κατέληξε σε συμφωνία με την ιταλική πλευρά λίγες μέρες αργότερα ύψους 1,8 εκατομμυρίων λιρών με ρήτρα πώλησης 20% που περιλαμβάνεται στους όρους.

Ο Duncan έπαιζε στην Κ19 της Fiorentina και έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε εννέα εμφανίσεις για τους Κ19, αν και το τελευταίο του γκολ ήταν τον Οκτώβριο.

Δεν έχει αγωνιστεί από τις αρχές Δεκεμβρίου και δεν έχει ακόμη εμφανιστεί ακόμα στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Και ο Daniele Prade, αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, δήλωσε: «Ήθελε να παίξει αμέσως για τη Fiorentina.

«Θα δούμε τι θα κάνουμε μ’αυτόν, επειδή αυτό το καιρό δεν μπορείς να ενταχθείς εύκολα στην πρώτη ομάδα.»

Ο 18χρονος Duncan, ο οποίος έχει αλλάξει ατζέντες αρκετές φορές ήδη κατά τη διάρκεια της καριέρας του, χώρισε με τον Rubie αυτό το μήνα και τώρα εκπροσωπείται από τον Sasch Breese του γερμανικού οργανισμού SportsTotal.

Ενώ η Fiorentina ελπίζει να τον δώσει δανεικό αυτό το μήνα, δεν είναι σαφές αν θα μπορέσουν με τον Duncan να’χει αγωνιστεί για την Liverpool Κ23 και Κ21 στο EFL Trophy αυτή τη σεζόν.

Οι αναφορές στην Ιταλία, ωστόσο, λένε ότι η ιταλική ομάδα έχει ζητήσει διευκρινίσεις σχετικά με το αν ο κανόνας που απαγορεύει την μετακίνηση ενός παίχτη σε τρεις διαφορετικές ομάδες σε μια σεζόν ισχύει και για εμφανίσεις για τις ακαδημίες.

Η Ιταλία δεν βγήκε σε καλό στον Duncan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com