Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Η Liverpool το βράδυ της Πέμπτης πέρασε και από την έδρα της Wolves με σκορ 1-2 και χρυσό γκολ του Bobby Firmino και ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου από το Molineux μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Γερμανός μίλησε για την δυσκολία του αγώνα:

“ Γνωρίζαμε από πριν πως θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η Wolves είναι μια διαφορετική ομάδα από τις υπόλοιπες που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. ”

“ Ο Nuno έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει στήσει καλά την ομάδα του και μπορεί να μην είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά σκόραραν ένα σούπερ γκολ.”

Για τον Adama Traore:

“ Ο Traore αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζεται. Δεν είναι ένας απλός εξτρέμ. Μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, να τρέξει με την μπάλα και να φτιάξει τα γκολ για τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά τον κάνουν πολύ δύσκολο αντίπαλο. ”

“ Όποτε και αν χάσουμε την μπάλα, είναι έτοιμος να φύγει στην αντεπίθεση. ”

Για τον αγώνα και τα γκολ της ομάδας του:

“ Σκοράραμε ένα πανέμορφο γκολ από ένα κόρνερ, αλλά όχι ένα δεύτερο και ένα τρίτο και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι είναι ανοιχτό και γεμάτο ένταση. ” Είπε ο Klopp.

“ Στη συνέχεια σκόραραν εκείνοι και εμείς κάναμε αλλαγές. Στο τέλος όμως ο Bobby μας έδωσε την νίκη με ένα υπέροχο γκολ. Ήταν ένα πραγματικά σούπερ, σούπερ, σούπερ γκολ. ”

“ Κοντραρίστηκαν οι δύο ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα και ήταν ένα καλό παιχνίδι. ”

Για το πρώτο γκολ των Reds μετά από εκτέλεση κόρνερ:

“ Είπα και την προηγούμενη εβδομάδα πως έχουμε δουλέψει τα κόρνερ και θα το πω και τώρα. ”

“ Ο Hendo συνήθως προστατεύει την άμυνα, αλλά τώρα βρήκαμε και έναν τρόπο, για να τον αξιοποιήσουμε και να σκοράρει. Πραγματοποίησε ξανά ένα απίστευτο παιχνίδι. ”

Για τον Minamino:

“ Αμέσως μόλις πέρασε στον αγώνα ένιωσε τις γάμπες του και χρειάστηκε μασάζ στο ημίχρονο. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι στην Premier League και τα πήγε εξαιρετικά. ”

Για το σύστημα που έπαιξε η ομάδα στον αγώνα:

“ Παίξαμε κάπως διαφορετικά. Αμυνόμασταν με σύστημα 4-4-2 και στην επίθεση είχαμε τον κανονικό μας σχηματισμό. ”

Αν αισθάνεται πίεση:

“ Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Έπρεπε να ρωτήσω τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας πόσους βαθμούς είμαστε μπροστά. ”

“ Αυτό που ξέρω είναι ότι μας περιμένουν μεγάλα παιχνίδια και χάσαμε τον Sadio. Αυτό είναι το μοναδικό άγχος που έχω (η απουσία του Mane). ”

Ούτε η Wolves κατάφερε να σταματήσει την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com