Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Bobby και αρχηγό άλωσε και το Molineux!

Με Bobby και αρχηγό άλωσε και το Molineux!

Την φετινή Liverpool δεν την σταματάει τίποτα! Μπορεί πολλοί να προέβλεπαν γκέλα για τους Reds στο Molineux και τα πράγματα να δυσκόλεψαν, όταν ισοφάρισε η Wolves με τον Jimenez, αλλά η ομάδα του Jürgen Klopp έχει μέταλλο πρωταθλητή και με γκολ του Firmino έφυγαν με το διπλό από την έδρα των Λύκων.

Για τους Reds σκόραραν οι Henderson στο πρώτο και Firmino στο δεύτερο μέρος.
Α’ Ημίχρονο: Χωρίς καμία αλλαγή, σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αγώνες και τον Alex Oxlade-Chamberlain να διατηρεί την θέση του στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν στο Molineux οι Reds και άνοιξαν το σκορ με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς και συγκεκριμένα στο 8′ μετά από κόρνερ του Alexander-Arnold και κεφαλιά του αρχηγού, Jordan Henderson! Οι Πρωταθλητές Κόσμου είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους στο 16′ με τον Mohamed Salah, τον οποίο όμως έκλεισε πολύ καλά η άμυνα των Λύκων και δεν άφησε το σουτ του να καταλήξει στην εστία. Στο 33′ προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα του Jürgen Klopp με τον Sadio Mane να αισθάνεται ενοχλήσεις και να μην μπορεί να συνεχίσει. Ο Takumi Minamino πέρασε στη θέση του και έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League. Οι Λύκοι απείλησαν δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά με τον Jimenez στο πρώτο μέρος και ο Mohamed Salah έχασε την τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου, όταν τα έκανε όλα σωστά, εκτός από το τελείωμα, το οποίο μπλοκαρίστηκε από τον Doherty.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία των Reds και συγκεκριμένα του Mo Salah ξεκίνησε και η επανάληψη, αλλά ο Rui Patricio ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ και η ομάδα του Nuno Espirito Santo ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Raul Jimenez στο 51′ μετά από καλή προσπάθεια και σέντρα του Adama Traore. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Alisson Becker στην Premier League από τις 23 Νοεμβρίου. Με δύο μεγάλες ευκαιρίες, μια κάθε ομάδα συνεχίστηκε ο αγώνας μετά το γκολ του Μεξικάνου, καθώς πρώτα ο Firmino έστειλε την μπάλα πάνω στον Patricio μετά από ριμπάουντ σε σουτ του Minamino και ο Traore στο 65′ είδε το σουτ του να σταματά στον Alisson, όπως και ο Raul Jimenez στο 68′! Οι Reds απάντησαν στις ευκαιρίες των Λύκων με τον Mo Salah δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Αιγύπτιος αποφάσισε να μην πασάρει και τελείωσε τη φάση μόνος του, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, αλλά η Liverpool είχε τις δύο τελευταίες ευκαιρίες στο ματς και μάλιστα με τον ίδιο παίκτη, τον Bobby Firmino. Ο Βραζιλιάνος απείλησε πρώτα στο 82′ όταν ο Patricio τον σταμάτησε και έπειτα στο 84′, όταν και πήρε την ασίστ του Henderson, έκανε ωραία ντρίμπλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το αριστερό για το 1-2! Αμέσως μετά το γκολ πέρασε ο Origi αντί του Salah. Οι Λύκοι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Jota να τελειώνει απογοητευτικά την φάση από την μικρή περιοχή. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στην Shrewsbury για το FA Cup.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Wolves: Patricio, Dendoncker, Coady, Saiss, Doherty, Moutinho (Gibbs-White 87′), Neves, Jonny, Traore, Neto (Jota 77′), Jimenez

Έμειναν στον πάγκο: Ruddy, Boly, Kilman, Giles, Ashley-Seal

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain (Fabinho 70′), Salah (Origi 85′), Mane (Minamino 33′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Matip, Williams, Jones

Ο αρχηγός άνοιξε το σκορ για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com