Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wolves – Liverpool (preview)

Wolves – Liverpool (preview)

Η Premier League έχει μεσοβδόμαδη αγωνιστική αυτή την εβδομάδα και η Liverpool φιλοξενείται στο Molineux από την Wolves το βράδυ της Πέμπτης (22/1) στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 24η αγωνιστική.

Οι Reds, μετά τις μεγάλες τους νίκες επί Tottenham και Manchester United πλησίασαν ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου και στην έδρα των Λύκων θέλουν να πάρουν την 22η τους φετινή νίκη και να αυξήσουν ξανά την διαφορά τους από την Manchester City στους 16 βαθμούς.

Οι παίκτες των Πρωταθλητών Κόσμου μπορεί κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα της Κυριακής με τους Red Devils, αλλά δεν θα παραταχθούν με αλλαγές στο Molineux, διότι υπάρχει ο αγώνας του FA Cup την Κυριακή για το rotation και ξεκούραση βασικών παικτών.

Εκτός δράσης και εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Nathaniel Clyne, James Milner και Naby Keita, ενώ ο Xherdan Shaqiri δύσκολα θα αγωνιστεί.

Ο Dejan Lovren προπονείται κανονικά από την Δευτέρα και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην αποστολή και συγκεκριμένα στον πάγκο. Στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει την Κυριακή.

Φαβορί για μια από τις τρεις θέσεις του κέντρου είναι ο Alex Oxlade-Chamberlain, ενώ οι Henderson και Wijnaldum θα διατηρήσουν τις δικές. Adam Lallana και Fabinho είναι πιθανότερο να χρησιμοποιηθούν ως αλλαγή, όπως και την Κυριακή. Στην άμυνα και στην επίθεση δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή.

Η αντίπαλος των Reds το βράδυ της Πέμπτης, Wolves προέρχεται από σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Southampton με σκορ 2-3 και πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν, η οποία για την ώρα την βρίσκει στην έκτη θέση με 34 βαθμούς και ισόβαθμη με την Manchester United που κατέχει την πέμπτη.

Είναι μια πολύ συγκροτημένη ομάδα, την οποία για να κερδίσει κανείς, χρειάζεται υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp.

Ο Nuno Espirito Santo δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Boly και Ruben Vinagre, αλλά μπορεί να επιστρέψει ο Jota.

Πριν τον αγώνα με την Southampton, οι Λύκοι έτρεχαν ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, ο ένας εκ των οποίων ήταν η ήττα με 1-0 στο Anfield.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-2 στον περσινό αγώνα του Molineux.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Έξι σερί νίκες για την Premier League μετράει η Liverpool κόντρα στην Wolves.
  • Από το 1981 έχουν να χάσουν οι Reds στην έδρα της Wolves.
  • Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει κερδίσει 91 από τους τελευταίους 93 διαθέσιμους βαθμούς.
  • Επτά συνεχόμενα clean sheet έχουν οι Πρωταθλητές Κόσμου στην Premier League.
  • Η Liverpool αν αποφύγει την ήττα από τους Λύκους, θα γίνει μόλις η πέμπτη ομάδα που μένει αήττητη σε 40 παιχνίδια της Premier League.
  • Να ισοφαρίσουν το δικό τους ρεκόρ με οχτώ συνεχόμενα clean sheet μπορούν οι Reds.
  • Η Wolves έχει κερδίσει 18 βαθμούς από ματς, στα οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ την φετινή σεζόν. Τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.
  • Μόλις για 305 λεπτά έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ στην φετινή Premier League η ομάδα του Nuno Espirito Santo, την στιγμή που η Liverpool το έχει κάνει για 1.160 λεπτά.
Να διευρύνει το σερί θέλει η Liverpool στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com