Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ngog: «Απίστευτη η ομοιότητα του γκολ μου με εκείνο του Salah»

Ngog: «Απίστευτη η ομοιότητα του γκολ μου με εκείνο του Salah»

Στον αγώνα της Κυριακής ο Mohamed Salah σημείωσε το πρώτο του τέρμα κόντρα στην Manchester United μετά από ασίστ του Alisson Becker, σε ένα γκολ που θύμισε σε πολλούς εκείνο του David Ngog στη νίκη των Reds επί των Red Devils με το ίδιο σκορ την σεζόν 2009-10.

Το γκολ του Mo θύμισε και στον ίδιο, τον David Ngog το δικό του:

“ Είναι απίστευτη η ομοιότητα των δύο γκολ. Ήταν διαφορετική βέβαια η εξέλιξη της φάσης και έτρεξε περισσότερο, ενώ διάβασε καλά την φάση και την κίνηση του αμυντικού. ”

“ Ήταν όμως κόντρα στην Manchester United και στο τελευταίο λεπτό. Αυτό ξυπνάει μνήμες. ”

“ Έβλεπα τον αγώνα από το σπίτι με την οικογένειά μου και ήμουν χαρούμενος για τα δύο γκολ της Liverpool. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, όταν έβλεπα ζωντανά τον αγώνα δεν σκέφτηκα το δικό μου γκολ, αλλά με τα replay κατάλαβα πως υπάρχουν ομοιότητες και στο γκολ και στον πανηγυρισμό με το σπριντ που έκανε ο Alisson. Ήταν πολύ όμορφο να το βλέπεις. ”

“ Αυτό το γκολ ήταν μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις που έχω με την Liverpool και ειδικότερα ο πανηγυρισμός με τον Pepe (Reina), ο οποίος ήταν ένας υπέροχος συμπαίκτης, καταπληκτικός παίκτης, καλός τερματοφύλακας και καλό παιδί. ”

Mo Salah και Alisson Becker μετά το 2-0 του Αιγύπτιου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com