Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα ήμουν εντάξει με λιγότερα χρήματα και λιγότερα παιχνίδια»

Klopp: «Θα ήμουν εντάξει με λιγότερα χρήματα και λιγότερα παιχνίδια»

Το πρόγραμμα της Liverpool γίνεται όλο και πιο χρόνο πιο βαρύ και οι αγώνες ολοένα και αυξάνονται, κάτι που όπως είναι λογικό δυσαρεστεί τον Jürgen Klopp, ο οποίος τόνισε πως θα δεχόταν λιγότερα χρήματα από τις διοργανώσεις, αν μειωνόταν και ο αριθμός των αγώνων.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν αποδέχεται την διοργάνωση του FIFA Club World Cup, στο οποίο συμμετείχε η ομάδα τον περασμένο μήνα:

“ Φυσικά, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν είμαι σίγουρος αν ήμασταν αναγκασμένοι να το κάνουμε, αλλά πληρωνόμαστε καλά και αυτό έπρεπε να γίνει.”

“ Μου αρέσει γενικά ως ιδέα, αλλά έπρεπε να αφήσουμε μια άλλη διοργάνωση. Δεν μπορείς να προσθέτεις απλά νέες διοργανώσεις. Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις. ”

“ Υπάρχει ποτέ κάποια χρονιά που δεν έχουμε ένα τουρνουά; Για κάποιους παίκτες δεν υπάρχει καμία χρονιά. ”

“ Έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το EURO, το Club World Cup, το Copa America. Δεν υπάρχει χρονιά χωρίς κάποια διοργάνωση και αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα πλέον. ”

“ Δεν ξέρω γιατί αυτή η κατάσταση αρέσει σε ορισμένους. Ίσως είναι για τα χρήματα. Εγώ θα ήμουν εντάξει με λιγότερα χρήματα και λιγότερα παιχνίδια. ”

Για τα Carabao Cup και FA Cup είπε:

“ Το Carabao Cup δεν έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά γιατί να υπάρχουν replays στο FA Cup; Ας οδηγούμαστε κατευθείαν στα πέναλτι. ”

“ Η εξήγηση που μας δίνεται, είναι ότι με αυτόν τον τρόπο οι μικρότερες ομάδες έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Μπορούν απλά να τους δώσουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους. ”

“ Ας πηγαίνουμε στην έδρα τους να παίξουμε και αν μας κερδίσουν θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Αλλά όλα αυτά γίνονται για τηλεοπτικούς λόγους. Ποιος όμως βλέπει αυτά τα παιχνίδια. ”

“ Η Football League και η FA πρέπει να μιλήσουν και να βρουν μια λύση. Κάθε χρόνο όμως συμβαίνει το ίδιο. ” Είπε ο Klopp.

“ Μας λένε πως θα μιλήσουν για το θέμα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν το αναφέρουν καν. ”

“ Μπορεί να αρχίσουν να μιλάνε για αυτό, όταν θα έχουμε 7 παιχνίδια την εβδομάδα. Η ώρα να μιλήσουμε όμως είναι τώρα. ”

Δυσαρεστημένος με τον αριθμό των αγώνων ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com