Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/1/2003 Νίκη επί Sheffield Utd & πρόκριση στον Τελικό (vid)

Σαν σήμερα: 21/1/2003 Νίκη επί Sheffield Utd & πρόκριση στον Τελικό (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Sheffield Utd στο Anfield για τον ημιτελικό του League Cup, παίρνοντας την πρόκριση για τον Τελικό στην παράταση.

Οι Κόκκινοι θα προηγηθούν πολύ νωρίς με γκολ του El Hadji Diouf στο 7′, γκολ που έμελλε να να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα.

Έτσι χρειάστηκαν και τα 30′ της παράτασης για να κριθεί ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Οι Reds αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι από τους Blades και με γκολ του Michael Owen στο 107′, «τσέκαραν» το εισιτήριό τους για τον Τελικό στο Cardiff.

Να σημειωθεί ότι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και σε φάση που έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα των Κόκκινων Chris Kirkland, στην εξέλιξη της φάσης έπιασε τη μπάλα με τα χέρια έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Κόκκινο πορτιέρο. Στην φάση αυτή, θα μπορούσε να του δώσει και κόκκινη σύμφωνα με τον κανονισμό, αλλά μάλλον έτσι συμψήφιζε το λάθος να μην δώσει το φάοθλ που έγινε αρχικά στον Kirkland.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 43.837 θεατές και διαιτητής ήταν ο A. G. Wiley.

Ακολουθούν τα γκολ των Reds, που έδωσαν την πρόκριση στον Τελικό:

Σαν σήμερα: 21/1/2003 Νίκη επί Sheffield Utd & πρόκριση στον Τελικό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com