Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε προτάσεις και όρισε τιμή πώλησης για Shaqiri η Liverpool

Απέρριψε προτάσεις και όρισε τιμή πώλησης για Shaqiri η Liverpool

Καμία αποχώρηση παίκτη που έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα της Liverpool δεν θα υπάρξει κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ και μερικές ημέρες, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την σημερινή κίνηση των Reds να απορρίψουν προτάσεις δανεισμού από την Roma και την Sevilla για τον Xherdan Shaqiri.

Ο Ελβετός είχε γίνει αποδέκτης προτάσεων τόσο από τον σύλλογο της Ρώμης, όσο και από εκείνον της Ανδαλουσίας, αλλά οι Πρωταθλητές Κόσμου ήταν ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή και απέρριψαν και τις δύο προσφορές.

Ο έμπειρος μέσος θα μείνει στο Anfield μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να πωληθεί το καλοκαίρι. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι Reds, οι οποίοι θέλουν 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Reds τον είχαν αποκτήσει έναντι 13 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι του 2018 από την Stoke City και το καλοκαίρι θα ζητήσουν περίπου τα διπλά από τις ενδιαφέρομενες ομάδες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα παραχωρηθεί δανεικός, ούτε τώρα και ούτε το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή ο Shaqiri είναι τραυματίας και αυτός ήταν ο λόγος που ήταν εκτός αποστολής στον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester United. Στοχεύει να επιστρέψει στις προπονήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Xherdan Shaqiri μένει μέχρι το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com