Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θα σκοράρει σύντομα στο Anfield ο Firmino»

Robertson: «Θα σκοράρει σύντομα στο Anfield ο Firmino»

Το γκολ του να ακυρώνεται από το VAR για φάουλ του Virgil van Dijk στον De Gea, είδε χθες ο Bobby Firmino, το οποίο θα ήταν το πρώτο του στο Anfield από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και είχε σκοράρει στη νίκη 2-0 επί της Porto για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Για τον γκολ του Bobby που ακυρώθηκε ρωτήθηκε ο Andrew Robertson:

“ Ήταν σκληρό, αλλά έτσι είναι το VAR. Πανηγυρίσαμε κανονικά το γκολ και ο Bobby θα σκέφτηκε πως σκόραρε ξανά στο Anfield. ”

“ Ήταν ένα φανταστικό γκολ και το ακύρωσαν. Έτσι είναι πλέον το ποδόσφαιρο, αλλά το γκολ του Bobby στο Anfield θα έρθει σύντομα. ”

Για τον Virgil van Dijk πρόσθεσε:

“ Έχω την τιμή να αγωνίζομαι μαζί του. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένα παράδειγμα προς μίμηση. ”

“ Θα πρότεινα στους νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς να παρακολουθήσουν τον Virgil van Dijk. Το κάνει να φαίνεται εύκολο, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Προσπαθεί κάθε μέρα να βελτιώνεται. ” Είπε ο Robertson.

Ρωτήθηκε αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα:

“ Μέχρι να το πάρουμε και μαθηματικά δεν πρόκειται να το πιστέψουμε. Ναι έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα, αλλά όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα. ”

“ Κερδίσαμε την Manchester United και μετά από 4 μέρες πρέπει να παίξουμε με την Wolves. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Η βαθμολογία μπορεί να αλλάξει σε μερικές εβδομάδες και είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην το αφήσουμε να συμβεί.”

“ Θα πλησιάσουμε στο πρωτάθλημα όσο κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. ”

Ο Firmino σκόραρε χθες αλλά το γκολ ακυρώθηκε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com