Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της United

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της United

Jurgen Klopp: Λίγο πιο διαφορετικός από όλους τους άλλους

Η Liverpool πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη νωρίτερα σήμερα με σκορ 2-0 κόντρα στην αιώνια αντίπαλο, Manchester United και ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την εμφάνιση της ομάδας, το πρωτάθλημα και στάθηκε στην καταπληκτική ατμόσφαιρα του Anfield.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του είπε τα εξής:

“ Κάναμε ένα πολύ παιχνίδι και κυριαρχήσαμε ανά διαστήματα. Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση. ”

“ Μόλις είδαμε την ενδεκάδα τους, καταλάβαμε αμέσως τι ήθελαν να κάνουν και εμείς εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο τους ανοιχτούς χώρους που μας δόθηκαν. ”

“ Είχαμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες δεν ολοκληρώσαμε όπως θα έπρεπε και μετά έπρεπε να αμυνθούμε. ”

“ Στο τέλος ήρθε το γκολ του Mo Salah από την ασίστ του Alisson. Τι ασίστ ήταν αυτή και τι υπέροχο γκολ. Ήταν μια πολύ γρήγορη κίνηση από τα παιδιά και ένα γκολ, το οποίο μας ανακούφισε. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Μπορείς είτε να σκοράρεις, είτε να χάσεις την ευκαιρία. Ακόμη και αν χάσεις μια ευκαιρία, μπορείς να αποκομίσεις κάτι θετικό από τη φάση και να συνεχίσεις. ”

“ Θα προτιμούσα να είχαμε σκοράρει το δεύτερο γκολ λίγο νωρίτερα, για να μην είχαμε άγχος στο τέλος. Αλλά όπως και να έχει, ήταν ξεκάθαρο, πως αξίζαμε την νίκη. ”

Ρωτήθηκε πως προετοιμάζει τους παίκτες του για τους αγώνες:

“ Αυτό που κάνουμε είναι να αναλύουμε τον αντίπαλο. Βλέπουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά εννοείται πως ο αντίπαλος μπορεί να αλλάξει τα πλάνα του. ”

“ Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι πάντα κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και αναλύουμε μόνο αυτό. ”

“ Αυτό που χρειάζεται είναι ανάλυση του αντιπάλου και φυσικά μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. ”

Μίλησε για την ατμόσφαιρα του Anfield και τα τραγούδια των οπαδών:

“ Υπάρχει μεγάλο πάθος σε όλο τον κόσμο για την Liverpool. Ακόμη και όσοι βλέπουν την ομάδα στην τηλεόραση του σαλονιού τους έχουν εξίσου μεγάλη ενέργεια. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, την λατρεύω και όλοι το γνωρίζουν αυτό.

“ Αν δεν παίζαμε καλά, η ατμόσφαιρα δεν θα ήταν τόσο καλή και αν δεν ήταν τόσο καλή, δεν θα παίζαμε και εμείς τόσο καλά. ”

“ Οι οπαδοί μπορούν να τραγουδούν ό,τι θέλουν και θα ήταν παράξενο, αν δεν ήταν χαρούμενοι. Εμείς όμως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. ”

“ Είμαστε επικεντρωμένοι στους αγώνες μας και δεν έχουμε ξεκινήσει το πάρτι ακόμα. ”

Mo Salah και Virgil van Dijk κάρφωσαν την United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com