Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > We are Liverpool, we’re gonna win the League!!!

We are Liverpool, we’re gonna win the League!!!

Ίσως η πιο διαδεδομένη στο ίντερνετ φωτογραφία του Virgil van Dijk, ο οποίος εδώ μόλις έχει ανοίξει το σκορ εναντίον της Manchester United τον Ιανουάριο του 2020.

Πολύ σπουδαία και πολύ σημαντική νίκη για την Liverpool! Οι Reds υποδέχθηκαν στο Anfield την μοναδική ομάδα που δεν είχαν κερδίσει στην φετινή Premier League, δηλαδή την Manchester United και την νίκησαν με 2-0!

Virgil van Dijk και Mo Salah τα γκολ των Reds, που πλέον βρίσκονται στο +16 και με αγώνα λιγότερο από την City.
Α’ Ημίχρονο: Με αναμενόμενη ενδεκάδα και χωρίς καμία αλλαγή ξεκίνησε η Liverpool στον αγώνα με την Manchester United. Ο Alex Oxlade-Chamberlain διατήρησε την θέση του στο αρχικό σχήμα και στην αποστολή επέστρεψαν οι Matip και Fabinho. Αρκετά νευρικά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στον αγώνα και χωρίς κάποια καλή στιγμή στα πρώτα λεπτά του αγώνα, μέχρι και το 14ο λεπτό, όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, Virgil van Dijk. Ο Trent Alexander-Arnold εκτέλεσε τέλεια ένα κόρνερ και ο Ολλανδός σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον De Gea. Οι Reds σκόραραν και στο 25′ με πανέμορφο πλασέ του Firmino, αλλά το τέρμα τους ακυρώθηκε για φάουλ του van Dijk στον De Gea στην αρχή της φάσης μετά από έλεγχο του VAR, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 35ο λεπτό, όταν ο Gini Wijnaldum έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο τελείωμα, αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ του ορθώς δεν μέτρησε. Οι Red Devils απείλησαν για πρώτη φορά μετά το 35′ και μέχρι το 40′ με τους Wan-Bissaka, James και Martial, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο στον Alisson. Οι Πρωταθλητές Κόσμου απάντησαν αμέσως στις ευκαιρίες των αιώνιων και πλησίασαν στο 2-0, όταν ο De Gea έβγαλε με το πόδι το πλασέ του Sadio Mane.

Β’ Ημίχρονο: Με πολύ μεγάλη ευκαιρία των Reds ξεκίνησε η επανάληψη, καθώς στο 49′ ο Jordan Henderson σημάδεψε με ένα πολύ καλό σουτ το δοκάρι της United, μετά και από παρέμβαση του De Gea και μερικές στιγμές αργότερα ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Chamberlain. Η ομάδα του Solskjaer απάντησε ξανά στις στιγμές των Reds και με τους Fred και Martial πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά δεν εκείνη δεν ήρθε ποτέ. Στο 66′ ο Adam Lallana πήρε την θέση του Alex Oxlade-Chamberlain στην πρώτη αλλαγή των Reds και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και να φέρνουν με στημένα την μπάλα στην περιοχή της Liverpool. Ο Jürgen Klopp έληξε τις αλλαγές του στο 82′, καθώς αντικατέστησε τους Mane και Firmino με τους Origi και Fabinho, ώστε να προστατέψει το 1-0. Οι Red Devils δεν απείλησαν καθόλου και στις καθυστερήσεις, οι Reds βρήκαν την ευκαιρία τους, μετά από ασίστ του Alisson, για να κάνουν το 2-0 με τον Mo Salah να εκτελεί τον De Gea και να σκοράρει του πρώτο του γκολ κόντρα στην United.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Πέμπτη με την Wolves.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Oxlade-Chamberlain (Lallana 66′), Wijnaldum, Salah, Mane (Fabinho 82′), Firmino (Origi 82′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Matip, Jones, Minamino

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Fred, Matic, Williams (Greenwood 74′), Pereira, (Mata 74′) James, Martial.

Ο Virgil van Dijk γράφει το 1-0 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com