Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Θα δούμε πόσα τρόπαια θα έχει κατακτήσει η Liverpool τον Μάιο»

Solskjaer: «Θα δούμε πόσα τρόπαια θα έχει κατακτήσει η Liverpool τον Μάιο»

Η Liverpool του Jürgen Klopp πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις, πετυχαίνει μεγάλες νίκες και σημειώνει σπουδαία ρεκόρ, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει την Manchester United του Sir Alex Ferguson, σύμφωνα με τον Ole Gunnar Solskjaer.

Ο Νορβηγός ρωτήθηκε αν η Liverpool του Klopp μπορεί να φτάσει ή να ξεπεράσει την United του Sir Alex Ferguson:

“ Με τον Sir Alex Ferguson είχαμε μια εκπληκτική ομάδα και πραγματοποίησαμε μια καταπληκτική σεζόν το 1999. Είχαμε προσωπικότητες στην ομάδα μας. ”

“ Η Liverpool μπορεί να κερδίσει και τα 3 τρόπαια, αλλά δεν ξέρω αν θα συμβεί και δεν πρόκειται να κάνω κάποια πρόβλεψη. Θα δούμε πόσα τρόπαια θα έχει κατακτήσει τον Μάιο. ”

“ Θα πρέπει να το κάνουν αυτό ξανά και ξανά και μην ξεχνάμε πως ο Sir Alex ήταν ο μοναδικός που κέρδισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. ”

“ Είχε ένα ξεχωριστό τρόπο να μας εμπνέει και να προετοιμάζει για τους αγώνες. Κερδίσαμε τα τρόπαια και έπειτα προχωρούσαμε μπροστά. ” Δήλωσε ο Solskjaer.

Τόνισε πως η Liverpool αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την United:

“ Ο Klopp στην πρώτη του σεζόν με την Liverpool τερμάτισε στην όγδοη θέση και εμάς αυτή είναι η πρώτη μας σεζόν. ”

“ Θέλουμε να χτίσουμε βήμα, βήμα την ομάδα μας. Αν δείτε την Liverpool τώρα, οι Firmino, Salah και Mane καταλαβαίνουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και ξέρουν κάθε στιγμή που βρίσκεται ο καθένας. Εκεί θέλουμε να φτάσουμε, αλλά χρειάζεται χρόνος.”

Η επιθετική τριάδα της Liverpool μπορεί να βρίσκεται με κλειστά μάτια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com