Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα προκριθεί στο Champions League η United»

Klopp: «Θα προκριθεί στο Champions League η United»

Τις τελευταίες του δηλώσεις πριν τον μεγάλο σημερινό αγώνα κόντρα στην Manchester United παραχώρησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Reds στο Old Trafford τον Οκτώβρη και προέβλεψε πως οι Red Devils θα καταφέρουν τελικά να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Μίλησε για τον αγώνα και τον μοναδικό στόχο της ομάδας, δηλαδή τη νίκη:

“ Στο Old Trafford δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε και είχαμε στόχο να βρούμε πως θα έπρεπε να παίξουμε αυτή τη φορά. ”

“ Πάντα προετοιμαζόμαστε διαφορετικά για αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι η Liverpool εναντίον της United και πρέπει να ζήσεις με αυτό. ”

“ Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα και όχι απλά μερικές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις στον αγωνιστικό χώρο και για να συμβεί αυτό, χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. ”

“ Πρέπει να σκεφτούμε πως το κάναμε στο τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι και τους νικήσαμε. Ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς και αποδείχθηκε καθοριστικό για εκείνους, οπότε ας το επαναλάβουμε. ”

“ Εννοείται όμως πως η United μπορεί να μας κερδίσει, αλλά μόνο αν την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Μπορεί να μην είμαστε η Manchester City, αλλά μπορούμε να γίνουμε ένας δύσκολος αντίπαλος και αυτό θέλουμε να κάνουμε. ” Δήλωσε ο Klopp.

Έκανε την πρόβλεψή του για την φετινή United:

“ Έχει μια πολύ καλή ομάδα με ταλέντο και εμπειρία και με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Πιστεύω πως κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν. Είναι πέντε βαθμούς πίσω και πρέπει να προσπαθήσουν. Και εγώ θα το έκανα στη θέση τους. ”

“ Επίσης η περίοδος των μεταγραφών είναι ακόμα ανοιχτή και ίσως μπορούν να φέρουν μερικούς παίκτες, που ταιριάζουν στο στυλ του Ole. ”

Ο Sadio Mane ανοίγει το σκορ στον περσινό αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com