Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Έβλεπα τον Gerrard να σκοράρει και φανταζόμουν να το κάνω και εγώ»

Chamberlain: «Έβλεπα τον Gerrard να σκοράρει και φανταζόμουν να το κάνω και εγώ»

Έχει σημειώσει το γκολ της σεζόν στο Champions League μέχρι στιγμής, αλλά τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα μακρινό σουτ απ’τον Steven Gerrard στην πλευρά του Kop κατά τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο μεσοεπιθετικός της Liverpool έχει μια καλή απόδοση αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας πέντε γκολ για τους κόκκινους σε όλους τους αγώνες και ένα για την εεθνική Αγγλίας, και σχεδόν όλα αυτά τα σουτ άξιζαν την λέξη «θεαματικά» ή είχαν υψηλό βαθμό δεξιότητας.

Για πολλούς, το καλύτερό του φαίνεται να είναι το δεύτερο του στην νίκη με 4-1 επί της Genk τον Οκτώβριο, ένα θαυμαστό φάλτσο σουτ που χτύπησε το δοκάρι πριν μπει στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Oxlade-Chamberlain θεωρεί πως τα μακρινά γκολ εναντίον της Manchester City στο Champions League πρόπερσι και εναντίον της Arsenal στο Carabao Cup ήταν τα καλύτερα του.

«Το δεύτερό μου γκολ στο Genk ήταν διαφορετικό», αναφέρει ο 26χρονος σε συνέντευξή του για το τεύχος Φεβρουαρίου του επίσημου περιοδικού, Liverpool FC. «Είναι ένα γκολ που μπορώ να εκτιμήσω πολύ περισσότερο λόγω της τεχνικής του.

«Η τεχνική που προσπάθησα δεν πετυχαίνει συνεχώς, αλλά για μένα τα γκολ που σκόραρα ενάντια στην Man City και την Arsenal μπροστά από το Kop είναι τα αγαπημένα μου.

«Η ένταση του να σκοράρεις με μακρινό σουτ, μπροστά από το Kop, δεν υπάρχει καλύτερη αίσθημα. Το συναίσθημα που ένοιωσα αμέσως μετά το γκολ με την Arsenal … για μένα, γι’αυτό το συναίσθημα ζω. »

Συνεχίζει: «Παρακολουθούσα τον Stevie Gerrard να τα σουτάρει, μπροστά από το Kop και φανταζόμουν την αίσθηση που θα μου έδινε. Γκολ σαν αυτά μου δίνουν ένα αίσθημα όπως τίποτα άλλο.

«Το γκολ στο Genk ήταν λίγο σαν «Ω, μπήκε μέσα. «Με εξέπληξε λίγο το ότι το δοκίμασα και πραγματικά μπήκε!

«Στη συνέχεια, κατά πάσα πιθανότητα θα τα εκτιμώ πολύ περισσότερο τώρα, αλλά όταν παρακολουθώ τα γκολ στην City και στην Arsenal, σηκώνεται η τρίχα μου. Είναι αυτά τα είδους γκολ που μου αρέσει να σκοράρω περισσότερο. »

Ο Chamberlain σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα στον αγώνα του Carabao Cup με την Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com