Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/1/1983 Γεννιέται ο Jermaine Pennant (vid)

Σαν σήμερα: 15/1/1983 Γεννιέται ο Jermaine Pennant (vid)

Σαν σήμερα το 1983 γεννιέται στο Nottingham ο δηλωμένος οπαδός της Ομάδας μας, Άγγλος πρώην ακραίος επιθετικός των Reds, Jermaine Pennant.

Ο Pennant ξεκίνησε τα ποδοσφαρικά του βήματα από την Notts County (1998) για να μεταπηδήσει στις Ακαδημίες της Arsenal το 1999. Εκεί θα δείξει το ταλέντο του και πολύ γρήγορα θα του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο οι Κανονιέρηδες. Στις δηλώσεις του ο Jermain Pennant, δεν έκρυψε την συμπάθειά του για τους Reds, λέγοντας: «Ευχαριστώ την Arsenal F.C. που μου δίνει αυτή την ευκαιρία, ώστε να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και να παίξω μια μέρα στην ομάδα που υποστηρίζω, την Liverpool F.C.» !!!!

Από την Arsenal, θα μετακινηθεί στην Birmingham City (2005), την οποία όμως δεν ακολούθησε στην Championship το καλοκαίρι του 2006, όταν και υποβιβάστηκαν. Έτσι οι Reds πλήρωσαν στην Birmingham City το ποσό των 6.7 εκ λιρών και τον απέκτησαν.

Στους Κόκκινους θα παραμείνει για 3 χρονιές, συμπληρώνοντας 81 εμφανίσεις με την famous Red shirt και σημειώνοντας 3 γκολ. Θα είναι ενεργό μέλος της Ομάδας που έφθασε στην τελικό του Champions League στην Αθήνα, παίζοντας μάλιστα σε όλο το παιχνίδι.

Τον Ιούλιο του 2009 θα μετακινηθεί στην Ισπανία για λογαριασμό της Real Zaragoza και αφού πρώτα θα περάσει δανεικός από την Portsmouth, τους τελευταίους 5 μήνες του συμβολαίου του με τους Reds.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το καταπληκτικό γκολ του Pennant επί της Chelsea:

Σαν σήμερα: 15/1/1983 Γεννιέται ο Jermaine Pennant

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com