Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/1/2008 Πεντακόσιες συμμετοχές για Jamie Carragher (vid)

Σαν σήμερα: 15/1/2008 Πεντακόσιες συμμετοχές για Jamie Carragher (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα συντρίψουν την Luton Town στο Anfield για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου στο F.A. Cup, με τον Jamie Carragher να συμπληρώνει 500 Κόκκινες συμμετοχές!

Στο παιχνίδι αυτό ο Jamie Carragher, οδήγησε τους Κόκκινους στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στην θέση του Steven Gerrard που του έκανε έτσι την τιμή για την συμπλήρωση 500 συμμετοχών με την φανέλα της Liverpool. Οι δύο ομάδες βγήκαν πρώτα στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν αντικρυστά, ώστε να σχηματισθεί ένας «διάδρομος» υποδοχής στον τιμώμενο Carra.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Reds ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά βρήκαν δίχτυα μόλις προς το τέλος των πρώτων 45 λεπτών με τον Ryan Babel στο 45′.

Στο δεύτερο μέρος, η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων έφερε άλλα 4 τέρματα, τα τρία εξ αυτών να σημειώνει ο Steven Gerrard στο 52′, 64′ και 71′. Μάλιστα μόλις σημείωσε το δεύτερο του γκολ (64′), ο Rafa Benitez του έκανε νόημα για να τον βγάλει από το παιχνίδι και ο Stevie του ζήτησε να παραμείνει άλλα 5′ για να συμπληρώσει το hat trick, το οποίο πραγματοποίησε 5′ (!) λεπτά αργότερα (71′). Στο αμέσως επόμενο λεπτό, έδωσε την θέση του στον Lucas Leiva (72′). Το άλλο γκολ των Reds είχε σημειώσει ενδιάμεσα από τα δύο πρώτα γκολ του Gerrard, ο Sami Hyypia στο 57′.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 41.446 θεατές και με διαιτητή τον P. Walton.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε κατά σειρά, την είσοδο του Jamie Carragher και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 15/1/2008 Πεντακόσιες συμμετοχές για Jamie Carragher
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com