Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Έχει αλλάξει πολλά σε εμένα ο Klopp»

Firmino: «Έχει αλλάξει πολλά σε εμένα ο Klopp»

Κάθε εβδομάδα που περνάει οι Reds πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Bobby Firmino εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα, για να πανηγυρίσει τον Μάιο και αναφέρθηκε στον Jürgen Klopp.

Μίλησε πρώτα για την Premier League:

“ Πέρυσι ήταν σαν να σημαδέψαμε το δοκάρι στην Premier League. Ήμασταν πολύ νευριασμένοι που τελικά δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα. ”

“ Τη φετινή σεζόν έχουμε μια ευκαιρία να το κάνουμε είναι στα χέρια μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να συνεχίσουμε με νίκες και με την σωστή νοοτροπία. ”

“ Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρέπει να διατηρήσουμε την νοοτροπία του νικητή μέχρι το τέλος και θα δούμε που θα μας βγάλει. ”

“ Εννοείται πως είμαστε πιο αισιόδοξοι φέτος, γιατί κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. ”

Ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει σε εκείνον ο Jürgen Klopp:

“ Πολλά. Τον ήξερα από την Γερμανία, όταν ήταν στην Dortmund και τον αντιμετώπιζα. ”

“ Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως θα έρθει στην ομάδα, γιατί είναι Γερμανός και εγώ έχω παίξει εκεί, οπότε έχω και την Γερμανική κουλτούρα. ”

“ Έχει αλλάξει πολλά στον σύλλογο. Έχει κάνει παντού αλλαγές και σε τακτικό επίπεδο και σε θέματα νοοτροπίας. ”

“ Η τωρινή μας μεταμόρφωση έχει γίνει σε έναν μεγάλο βαθμό από εκείνον. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω υπό τις οδηγίες του, γιατί είναι ένας σπουδαίος προπονητής. ”

Ο Bobby Firmino σκοράρει για το 0-1 των Reds στο King Power Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com