Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει στους Kidderminster Harriers ο Rhys Williams

Παραμένει στους Kidderminster Harriers ο Rhys Williams

Η Liverpool συμφώνησε να επεκτείνει τον δανεισμό του Rhys Williams στους Kidderminster Harriers μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά από μια καλή αρχή.

Ο Williams υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τους Reds τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα σε μια εξαιρετική σεζόν που τον είδε να αναδεικνύεται ως ηγέτης για τους Under 18s του Barry Lewtas.

Ο 18χρονος έκανε επίσης έξι εμφανίσεις για τους Under 23 της Liverpool και ο δανεισμός του στη Kidderminster, για το πρώτο εξάμηνο του 2019/20, ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για τις δυνατότητές του.

Αρχίζοντας αμέσως ως βασικός παίκτης στο Aggborough – σκοράροντας ένα γκολ μόνο στην τρίτη εμφάνισή του και παίζοντας 23 φορές μέχρι στιγμής – ο Williams είναι αγαπητός με τους Harriers.

Τέτοια ήταν η πρόοδος που σημείωσε κατά τους πρώτους πέντε μήνες της σεζόν, η Liverpool επέτρεψε στον έφηβο να περάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την πλευρά του Mark Yates.

Είναι σαφές ότι ο Williams έχει συνηθίσει στη Kidderminster και είναι αναμφισβήτητα η σωστή απόφαση να τον κρατήσει δανεικό, καθώς περιέγραψε την αλλαγή ως ένα «μεγάλο βήμα» τον Σεπτέμβριο.

«Είναι ένα τεράστιο βήμα από τους Under 23 , γι ‘αυτό έχω έρθει», είπε.

«Πιστεύω ότι το αφεντικό θα με βοηθήσει να αναπτυχθώ και εμπιστεύομαι τη Liverpool που μου έχουν πει να έρθω εδώ.

«Μαθαίνω όλα τα κόλπα του παιχνιδιού και με βοηθά να γίνω καλύτερος παίκτης».

Ο Neil Critchley έχει τους Sepp van den Berg, Morgan Boyes, Tom Clayton και Ki-Jana Hoever ως επιλογές για τους U23, με τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών να είναι πολλαπλές.

Εν τω μεταξύ, στους U18, παρά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του Billy Koumetio, ο Remi Savage έπαιξε αντί του Williams, ενώ ο Jarell Quansah έχει οριστεί ως ο επόμενος αντικαταστάτης του.

Η άφιξη του Van den Berg από την PEC Zwolle άνοιξε αποτελεσματικά το δρόμο για τον Williams να αποκτήσει εμπειρία αλλού.

Και ενώ η National League North είναι πέντε κατηγορίες κάτω από την Premier League, θα είναι σημαντικό για την ανάπτυξή του.

Συνεχίζει τον δανεισμό του ο Rhys Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com