Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Warnock: «Καλύτερος από τον Sir Alex Ferguson ο Klopp»

Warnock: «Καλύτερος από τον Sir Alex Ferguson ο Klopp»

Ο Neil Warnock ισχυρίστηκε ότι ο Jurgen Klopp είναι ο τρίτος καλύτερος προπονητής της Premier League όλων των εποχών, ακόμη κι απ’τον θρύλο της Manchester United, Sir Alex Ferguson.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έφυγε από τη Cardiff City τον Νοέμβριο, επέλεξε τον Arsene Wenger ως την πρώτη του επιλογή, ενώ ο Pep Guardiola της Manchester City κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Ο Warnock δήλωσε στο talkSPORT: «Θα είμαι εντελώς διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο, αλλά θα ήθελα να επιλέξω τον Wenger ως νούμερο ένα, μόνο επειδή άλλαξε ολόκληρη την προοπτική του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

«Νομίζω ότι ο Klopp μόλις ξεκινάει και σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερος.

«Η μέθοδός του και όλα όσα κάνει στην ομάδα του και το μέλλον της με τα νέα παιδιά και όλα αυτά, νομίζω ότι έχει άλλα 10 χρόνια ανάπτυξης.»

Η απόφαση του Warnock να τοποθετήσει τον Klopp, ο οποίος δεν έχει κερδίσει ακόμα έναν τίτλο της Premier League, μπροστά από τον Ferguson, ο οποίος κέρδισε 13, εξέπληξε πολλούς.

Ο προπονητής των Reds, όμως, είναι σε καλό δρόμο για να πάρει τον πρώτο του τίτλο πρωταθλήματος από τότε που ήρθε από τη Borussia Dortmund το 2015 αργότερα φέτος, με την Liverpool να είναι 14 βαθμούς μπροστά από τη Manchester City με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Liverpool ήταν στην δέκατη θέση όταν αντικατέστησε τον Brendan Rodgers και έκτοτε βελτιώθηκε σταθερά.

Neil Warnock και Jürgen Klopp μετά την περσινή νίκη των Reds στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com