Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Τα ρεκόρ δεν σημαίνουν τίποτα χωρίς τον τίτλο»

Robertson: «Τα ρεκόρ δεν σημαίνουν τίποτα χωρίς τον τίτλο»

Μπορεί η Liverpool να κάνει σχεδόν κάθε εβδομάδα και ένα νέο ρεκόρ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία για τους παίκτες της, όπως φάνηκε τις προηγούμενες μέρες από τις δηλώσεις των Virgil van Dijk, Adam Lallana και τώρα του Andrew Robertson.

Ο Robbo ρωτήθηκε για τα ρεκόρ που συνεχίζει να κάνει η ομάδα:

“ Για εμάς δεν έχουν σημασία. Όλα καλά, αν κάνουμε ρεκόρ στην πορεία μας για τον τίτλο, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο να πάρουμε το τρόπαιο. ”

“ Στην περσινή σεζόν κάναμε ρεκόρ στα clean sheets, αλλά μείναμε χωρίς τρόπαιο στην Premier League. Τα ρεκόρ δεν σημαίνουν τίποτα, αν δεν φτάσεις στον τελικό σου στόχο. Ελπίζουμε αυτή τη σεζόν να το καταφέρουμε. ”

Για την δυσκολία της Premier League είπε:

“ Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί μερικές φορές να το κάνουμε να φαίνεται εύκολο, αλλά πιστέψτε με, δεν είναι. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες που θέλουν να σε νικήσουν. ”

“ Όσο περισσότερο διαρκεί το σερί σου, τόσο περισσότερο θέλουν να σε κερδίσουν. Δεν έχουμε τίποτα ως δεδομένο και δεν θεωρούμε πως είμαστε πρωταθλητές. ”

“ Προς το παρόν πανηγυρίζουμε μόνο τις νίκες. Αν συνεχίσει αυτό, μπορεί να ξεκινήσουμε τον Μάιο να πανηγυρίζουμε. ” Ολοκλήρωσε ο Robertson.

Οι Reds θέλουν να συνεχίσουν με νίκες ως το τέλος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com