Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Δουλεύουμε σκληρά και ο προπονητής μας κρατά προσγειωμένους»

Wijnaldum: «Δουλεύουμε σκληρά και ο προπονητής μας κρατά προσγειωμένους»

Η Liverpool συνεχίζει να πετυχαίνει νέες νίκες και να σημειώνει νέα ρεκόρ κάθε εβδομάδα, αλλά οι παίκτες της παραμένουν προσγειωμένοι, όπως τόνισε και ο Gini Wijnaldum στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Gini μίλησε για το νέο ρεκόρ της ομάδας και την νίκη επί των Spurs:

“ Ήταν απίστευτο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να διευρύνουμε το σερί μας και έχουμε τον προπονητή, ο οποίος μας κρατάει προσγειωμένους και μας κάνει να δουλεύουμε ακόμη περισσότερο. ”

“ Κάθε μέρα, όταν κάνουμε προπόνηση ή παίζουμε σε αγώνα, προσπαθούμε να τα πηγαίνουμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Ο στόχος μας πάντα παραμένει η βελτίωση. ”

“ Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το κάναμε εμείς πιο δύσκολο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά κάναμε λάθη και τους δώσαμε έτσι ψυχολογία. Ήταν μόνο 1-0 και πίστεψαν πως θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι το κάναμε πιο δύσκολο, αλλά και γιατί δεν επαναλάβαμε στο δεύτερο μέρος, όσα κάναμε και στο πρώτο. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Το σκορ ήταν μόνο 1-0 και θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Στο τέλος αμυνθήκαμε καλά σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ήμασταν και τυχεροί, επειδή είχαν μερικές ευκαιρίες. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Ο Bobby είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Όχι μόνο λόγω των γκολ που σκοράρει, αλλά και για τον τρόπο, με τον οποίο παίζει. Δουλεύει πολύ σκληρά, δίνει ασίστ και κάνει την ομάδα καλύτερη με τον τρόπου που παίζει. Είναι πολύ σημαντικός. ”

Ο Bobby Firmino οδήγησε τους Reds στο διπλό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com