Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Καλά τα ρεκόρ, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε»

Virgil van Dijk: «Καλά τα ρεκόρ, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε»

Ένα πολύ σπουδαίο ρεκόρ πέτυχε χθες η Liverpool μετά την νίκη της επί της Tottenham και ο Virgil van Dijk ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από το Sky Sports μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στην βελτίωση που θα πρέπει να σημειώσει η ομάδα.

Ρωτήθηκε για το νέο ρεκόρ με 21 νίκες σε 20 αγώνες:

“ Όλα αυτά έχουν σημασία μετά τους αγώνες. Τα ρεκόρ μας δίνουν ένα ωραίο συναίσθημα, αλλά τώρα βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό της σεζόν και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και έπειτα να το κάνουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που κάνουμε. ”

“ Βρισκόμαστε σε μια καλή θέση, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. ”

Για το διπλό της ομάδας είπε:

“ Θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι τρεις βαθμοί όμως που πήραμε ήταν πολύ σημαντικοί. ”

“ Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Έχουν μια φανταστική ομάδα. Η ήττα στον τελικό του Champions League θα πρέπει να τους πλήγωσε και θα ήθελαν να αντιδράσουν. Ήθελαν να προσπαθήσουν να μας κερδίσουν. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεζαν και μας δυσκόλεψαν. Θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε χαρούμενοι με αυτό. ”

Ο Virgil van Dijk μιλάει στα media μετά το χθεσινό διπλό των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com