Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Mourinho: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Μια ακόμη νίκη κόντρα στον Jose Mourinho πέτυχε ο Jürgen Klopp και η Liverpool χθες το βράδυ στο Tottenham Stadium και ο τεχνικός των Spurs παραδέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης, πως οι Reds είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ο Mourinho είπε μετά το τέλος του αγώνα στο Sky Sports:

“ Μόνο χαρούμενος θα μπορούσα να μείνω με την σημερινή εμφάνιση των παικτών μου. Η Liverpool είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δυνατή σε κάθε θέση. ”

“ Ήταν φανταστικό που καταφέραμε να συναγωνιστούμε μια τέτοια ομάδα και τους δημιουργήσαμε προβλήματα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. ”

Ρωτήθηκε αν άξιζε την ήττα η ομάδα του:

“ Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές παίρνεις περισσότερα από ότι αξίζεις και μερικές φορές λιγότερα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν πήραμε τίποτα, ενώ σίγουρα αξίζαμε κάτι. ”

“ Η καλύτερη ομάδα του κόσμου αντιμετώπισε μια ομάδα, η οποία βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή. Έχουμε τραυματισμούς και διανύουμε μια δύσκολη χρονικά περίοδο. Τα παιδιά ήταν φανταστικά και προσπαθήσαμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. ” Δήλωσε ο τεχνικός των Spurs στο BBC.

Αν θεωρεί πως υπάρχει χέρι του Henderson πριν το γκολ του Firmino:

“ Δεν είδα χέρι, αλλά αυτό που είδα, είναι πως το πλάγιο πριν το γκολ είναι δικό μας και είμαι 200% σίγουρος για αυτό. Έχω μπερδευτεί λίγο με το VAR.”

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό στην έδρα της Tottenham για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com