Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tottenham – Liverpool (preview)

Tottenham – Liverpool (preview)

Επιστροφή στην Premier League με την 22η αγωνιστική, στην οποία οι Reds φιλοξενούνται στο Tottenham Stadium από τους Spurs το Σάββατο (11/1) στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds συνεχίζουν με νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, με τα βραβεία που έχουν κατακτήσει τις τελευταίες μέρες οι Sadio Mane, Jürgen Klopp και Trent Alexander-Arnold.

Στον αγώνα με τους Spurs, οι Πρωταθλητές Κόσμου θέλουν να νικήσουν την ομάδα του Jose Mourinho και να πραγματοποιήσουν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Premier League με 20 νίκες μετά από 21 αγώνες.

Επιστροφές υπάρχουν για την ομάδα του Jürgen Klopp, καθώς ο Joel Matip προπονείται πλέον κανονικά με την ομάδα μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και ο Xherdan Shaqiri μπορεί να επιστρέψει στην δράση στον αυριανό αγώνα.

Εκτός δράσης παραμένουν όμως οι Fabinho και Lovren, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και οι Nathaniel Clyne, Naby Keita και James Milner θα χάσουν και τον αγώνα με την Tottenham και εκείνον με την Manchester United την επόμενη Κυριακή.

Αλλαγές όμως δεν αναμένονται να υπάρξουν από τον Γερμανό τεχνικό. Ο Alisson Becker θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, Virgil van Dijk και Joe Gomez στο κέντρο της άμυνας, με Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold στα δύο άκρα.

Για την μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Gini Wijnaldum και Jordan Henderson και την τρίτη θέση διεκδικούν οι Alex Oxlade-Chamberlain και Adam Lallana.

Η επιθετική τριάδα της Liverpool θα είναι η γνωστή και αποτελούμενη από Bobby Firmino, Mohamed Salah και Sadio Mane.

Η αντίπαλος των Reds, Tottenham προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε από την Southampton στην Premier League, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Middlesbrough για το FA Cup και με την Norwich για το πρωτάθλημα.

Το μεγαλύτερό της όμως πρόβλημα είναι οι σοβαροί τραυματισμοί, καθώς οι Harry Kane και Moussa Sissoko θα λείψουν μέχρι τον Απρίλιο, κάτι που την αναγκάζει να προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού με τον Piatek της Milan να είναι ο εκλεκτός του Jose Mourinho.

Από την αναμέτρηση με τους Reds θα λείψουν και οι Hugo Lloris, Ben Davies, Tanguy Ndombele, ενώ αμφίβολοι είναι οι Danny Rose και Harry Winks.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Martin Atkinson.

Στον περσινό αγώνα στην έδρα της Tottenham, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-2.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει 9 νίκες στους τελευταίους 14 αγώνες κόντρα στην Tottenham.
  • Μόνο μια ήττα έχουν οι Reds στους 6 τελευταίους της εκτός έδρας αγώνες με την Tottenham.
  • Η ομάδα του Klopp μετρά 11 συνεχόμενες νίκες στην Premier League.
  • Οι Πρωταθλητές Κόσμου με νίκη αύριο, θα γίνουν η πρώτη ομάδα που κάνει το 20 στα 21 στα πέντε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
  • Αήττητη είναι η Liverpool στους 8 τελευταίους της αγώνες στο Λονδίνο.
  • Για 29 συνεχόμενους αγώνες σκοράρει η Liverpool.
  • Ο Alisson Becker έχει αποκρούσει το 81% των σουτ που έχουν καταλήξει στην εστία του.
  • Μόνο ο Kevin De Bruyne (12) έχει περισσότερες ασίστ από τον Trent Alexander-Arnold (8).
  • Οι πρωτοπόροι της Premier League έχουν 16 διαφορετικούς σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Τρεις περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.
  • Αγνοεί την νίκη η Tottenham στους τελευταίους 11 αγώνες της κόντρα σε ομάδες της πρώτης εξάδας.
Για το διπλό στο Λονδίνο οι Reds το απόγευμα του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com