Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Μετάνιωσα που έφυγα το 2015»

Gerrard: «Μετάνιωσα που έφυγα το 2015»

Ήταν Ιανουάριος του 2015, όταν ο Steven Gerrard έπαιρνε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Liverpool και να συνεχίσει την καριέρα του στο Major League Soccer με τους Los Angeles Galaxy. Μια απόφαση που έχει πλέον μετανιώσει, κυρίως λόγω του Jürgen Klopp, ο οποίος οδήγησε την ομάδα ξανά στην κορυφή.

Ο Stevie μίλησε για εκείνη του την απόφαση στο Greatest Game Podcast και στον Jamie Carragher:

“ Είναι μια απόφαση που έχω μετανιώσει, γιατί ίσως να είχα συνεργαστεί με τον Klopp και να είχα παίξει σε 20 αγώνες υπό τις οδηγίες του. Από ποδοσφαιρικής άποψης, θα ευχόμουν ένα εκατομμύριο φορές να είχα μείνει. ”

Ρωτήθηκε αν ο Brendan Rodgers ήθελε να τον κρατήσει:

“ Ακόμα λυπάμαι για τον Brendan, διότι πιστεύω πως συγκεκριμένα άτομα, θα τον είχαν στοχοποιήσει, πιστεύοντας πως εκείνος με έδιωξε από τον σύλλογο. ”

“ Δεν νομίζω όμως πως το έκανε εκείνος, γιατί μου πρότεινε να ανανεώσω. Σίγουρα ήθελε να μείνω στην ομάδα. ”

Εξήγησε τι συμβόλαιο του πρότεινε η ομάδα:

“ Μου είχε προταθεί ένα συμβόλαιο, το οποίο βασιζόταν στις εμφανίσεις που θα έκανα στην Premier League και στα γκολ που θα σκόραρα και θεώρησα πως δεν ήταν το κατάλληλο, για την ηλικία, στην οποία βρισκόμουν. Ήταν το κομμάτι που με ενόχλησε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. ”

Τι δεν πήγε καλά με τον Brendan Rodgers κατά την διάρκεια της σεζόν 2014-15:

“ Υπήρχαν συγκεκριμένα παιχνίδια, στα οποία πιστεύω πως θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει, όπως εκείνο στην Μαδρίτη (Real Madrid 1-0 Liverpool) ή αυτό με την Manchester United στο Anfield, πάντα με βάσει τον τρόπο, με τον οποίο προπονούμουν και το πως θα έπαιζα σε αυτά τα παιχνίδια. ”

“ Νομίζω πως θα ήμουν καλύτερη επιλογή από μερικούς παίκτες, που επέλεξε. Οπότε αυτά είναι τα παράπονα που έχω από τον Brendan. Συγκεκριμένα παιχνίδια. ”

Steven Gerrard και Mario Balotelli κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014-15.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com