Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Η νοοτροπία μας κάνει τη διαφορά»

Chamberlain: «Η νοοτροπία μας κάνει τη διαφορά»

Η φετινή, αλλά και η περσινή Liverpool έχει την νοοτροπία του νικητή και πάντα βρίσκει τρόπο να παίρνει την πολυπόθητη νίκη, ενώ κάποιες φορές δεν είναι ευχαριστημένη όταν αυτή έρχεται μετά από μια μέτρια εμφάνιση, όπως δήλωσε ο Alex Oxlade-Chamberlain.

“ Έχουμε παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Θέλουν την νίκη. Αυτό έχουμε δημιουργήσει και κάποιες φορές μπορεί να γίνει λίγο περίεργο. ”

“ Θυμάμαι το παιχνίδι με την Salzburg στο Anfield, που κερδίσαμε 4-3. Κάποιος όμως θα πίστευε πως είχαμε χάσει, αν βρισκόταν στα αποδυτήριά μας μετά το ματς. Πολλά παιδιά ήταν νευριασμένα και καθόλου χαρούμενα και με την εξέλιξη του αγώνα. 

“ Τότε ήρθε ο προπονητής και μας είπε, πως δεν ήταν μια καλή εμφάνιση και γνωρίζει πως δεν θέλαμε να παίξουμε έτσι, αλλά κερδίσαμε και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. ” Δήλωσε ο Alex Oxlade-Chamberlain.

“ Έχουμε αυτή τη νοοτροπία στην ομάδα, όπου δεν είμαστε χαρούμενοι αν κερδίσουμε ένα παιχνίδι με 4-3 και κακή εμφάνιση. Αυτές είναι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις που έχουμε από τους εαυτούς μας και μας έχουν φέρει ως εδώ. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί την φετινή σεζόν, έχουν ορισμένα παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει καλά, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτό έχει έρθει από την νοοτροπία μας και αυτό κάνει την διαφορά. ”

Η ανατροπή στο Villa Park είναι το καλύτερο φετινό παράδειγμα της νοοτροπίας και της πίστης των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com