Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στην Nike η Liverpool!

Επίσημα στην Nike η Liverpool!

Η αλήθεια είναι πως το γνωρίζαμε εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά πλέον είναι και επίσημο! Η Liverpool ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Nike, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την σεζόν 2020-21!

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου και η Nike θα διαδεχθεί την New Balance μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν, κατά τις οποίες οι εντός έδρας εμφανίσεις της ομάδας σημείωσαν πολλά ρεκόρ πωλήσεων.

Οι εμφανίσεις της πρώτης ομάδας θα είναι από εδώ και στο εξής παραγωγής της Nike, όπως και των μικρότερων τμημάτων, αλλά και της γυναικείας ομάδας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για πολλά χρόνια.

Θυμίζουμε πως οι Πρωταθλητές Κόσμου νωρίτερα μέσα στη φετινή σεζόν είχαν κερδίσει την δίκη έναντι της New Balance, η οποία ισχυριζόταν πως είχε το δικαίωμα να φτάσει την προσφορά της Nike και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Reds.

Η Liverpool ήθελε να αλλάξει εταιρεία ένδυσης, καθώς πίστευε πως με την Nike θα μπορέσει να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο, ενώ πλέον είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν και πολλά περισσότερα αποθέματα των προϊόντων της ομάδας.

Επίσης για το σχετικό promote των εμφανίσεων και όχι μόνο, θα χρησιμοποιηθούν ηχηρά ονόματα, όπως οι Serena Williams, LeBron James και Drake.

Για πολλά χρόνια στην Nike η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com